5. decembar 2019.5. dec 2019.
Porodična firma,verna Šapcu
Kompanija „AKS Express Kurir“

Porodična firma,verna Šapcu

Vizija ove kompanije je ostvarenje većeg tržišnog učešća na domaćem tržištu i zadržavanje vodeće pozicije, uz proširenje poslovanja i zadržavanja kvaliteta, poverenja korisnika, permanentno traženje pravaca, kao i načina za poboljšanje poslovanja
Kompanija „AKS Express Kurir“, osnovana je domaćim kapitalom pre 12 godina (2007.), kao mala porodična kompanija sa sedištem u Šapcu.
Danas zapošljava više od 250 Šapčana i jedina je u ovom sektoru čije je sedište i dalje u matičnom gradu u vlasništvu iste porodice iz Šapca.
Zahvaljujući profesionalnosti i zalaganju 850 zaposlenih, 120 magacionera i 27 regionalnih centara sa logističkim potencijalom od 558 dostavnih vozila, Aks kurirska služba predstavlja jednu od vodećih kompanija na tržištu prenosa pošiljaka u Srbiji. Bavi ekspresnim prenosom pošiljaka što podrazumeva sve logističke procese kojima se od pošiljaoca do primaoca realizuje prenos, što je moguće brže, po unapred utvrđenom rasporedu dostave i po ugovorenoj ceni.
Kompanija je pružanjem svojih usluga je stekla poverenje korisnika i pozicionirala se kao lider u ekspres kurirskih usluga. Kao poštansko logistički operater koji u Srbiji pokriva većinu tržišta unutrašnje distribucije pošiljaka, jak je konkurent i u segmentu međunarodnog trgovinskog poslovanja koje obavlja već duži niz godina.
Sredinom 2018. godine “AKS Express Kurir” je proširio svoje poslovanje na teritoriju čitave BiH, i na taj način omogućio, kako pravnim, tako i fizičkim licima svoje usluge. Kompanija potencijal daljeg proširenja poslovanja vidi i u ostalim zemljama u regionu. Prateći trendove i pozitivna iskustva svetskih poštanskih operatora, Aks kurirska služba omogućava pravnim i fizičkim licima da jednostavno, sigurno i u najkraćem roku primaju i šalju pošiljke ka svim destinacijama sveta.
Usluge preduzeća AKS svakodnevno u proseku koristi oko 25.000 pravnih lica i oko 5.000 fizičkih lica.
Vizija ove kompanije je ostvarenje većeg tržišnog učešća na domaćem tržištu i zadržavanje vodeće pozicije, uz proširenje poslovanja i zadržavanja kvaliteta, poverenja korisnika, permanentno traženje pravaca, kao i načina za poboljšanje poslovanja.
Kompanija konstantno radi na razvoju i optimizaciji sistema, kao investiranju u nove tehnologije uz koje će obezbediti što bržu i pouzdaniju isporuku. Tokom svog postojanja kompanija Aks je pored obezbeđenih licenci za poslovanje osvojila i nekoliko nagrada za kvalitet usluge i za ostvarene rezultate, poput nagrade za visok i kvalitet usluga u skladu sa evropskim standardima - European Quality Anjard, nagrade za najbolju kompaniju i instituciju iz regiona - Biznisparner 2012 i dr. Ove godine proglašena je za jednu od 100 najvećih kompanija u Srbiji.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa