19. decembar 2019.19. dec 2019.
Pokušaćemo da napravimo čudo
KOŠARKA: DRUGA LIGA SRBIJE

Pokušaćemo da napravimo čudo

Košarkašice DUGE pauzu čekaju na drugom mestu, poziciji koja na kraju sezone vodi u Prvu ligu, najviši rang srpske ženske košarke. Učinak od sedam pobeda i dva poraza smestio je Šapčanke ispod nepobedivog lidera iz Beograda i u istu ravan sa kragujevačkim Radničkim. U toj borbi prednost Duge može biti i činjenica da oba rivala dolaze u Šabac u drugoj polusezoni.
-Prezadovoljni smo prvim delom sezone. Na početku sezone karijeru je završila Rada Maletić, dugogodišnjeg kapitena i jednog od nosilaca igre. Uspeli smo da nadoknadimo, ostvarimo velike rezultate, mislim iznad realnih mogućnosti. Nemamo pritisak, ali nema razloga ni da propustimo priliku ukoliko se ukaže. Nadam se igrama na nivou prvog dela sezone i borbi za prve dve pozicije. Art Basket, trenutno vodeći je favorit, uz kvalitet koji poseduju, imaju uvek i bar blagu zaštitu arbitara – rekao je trener Vuk Stepanović.
TABELA: 1. Art Basket (9-0); 2. DUGA (7-2); 3. Radnički (KG) (7-2); 4. Mileševka (5-4); 5. Spartak (5-4); 6. Radnički (BG) (5-4); 7. Karaburma (3-6); 8. Vršac (3-6); 9. Ljubovija (1-8); 10. Srbobran (0-9).

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa