26. decembar 2019.26. dec 2019.
Novih 100 besplatnih parking mesta
U TOKU RADOVI NA ASFALTIRANjU PARKINGA NA TRKALIŠTU

Novih 100 besplatnih parking mesta

Prošle sedmice počelo je asfaltiranje parkinga na Trkalištu, pored pomoćnog terena Gradskog stadiona, poznatog i kao “Grbavica”. Na ovom mestu biće obezbeđeno 100 besplatnih parking mesta, što će najviše olakšati parkiranje građanima koji žive u Cerskoj i ulici Jovana Cvijića.
-Odlučili smo da u velikim stambenim naseljima krenemo sa rešavanjem problema parkiranja. Ovo asfaltiranje je deo ovogodišnjeg investicionog ciklusa od 10 miliona evra u kom se radi sve ono što su građani rekli da je važno. Taj novac smo obezbedili tako što imamo malu i efikasnu administraciju i najniže cene asfatiranja, betona, popločavanja u Srbiji. Plan je da uredimo parkiranje u svim naseljima u gradu. Radićemo celu zimu i spremili smo još dodatnih šest miliona evra za investicije u uređenje grada, rekao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović tokom obilaska radova na Trkalištu.
Gradonačelnik je još jednom podsetio da Vlada Republike Srbije gradu Šapcu duguje 30 miliona evra i to tako što neprimenjujući Zakon o finansiranju lokalnih smaouprava svake godine Šapcu uzme iz budžeta četiri miliona evra i tako sedam godina.
-Nakon što se završe radovi ovde na „Grbavici“ prelazi se na Bensku Baru. Tamo prema redosledu idu ulice: Kneza Lazara, Kralja Petra itd, najavio je gradonačelnik Zelenović.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa