26. decembar 2019.26. dec 2019.
Čekali, ali dobili kvalitet
ZAVRŠENI RADOVI U NUŠIĆEVOJ ULICI

Čekali, ali dobili kvalitet

Bila sam prisutna od početka i urađeno je kvalitetno. Sve što je urađeno vredi. Čekali smo dugo, ali smo i dočekali. Ne može sve da se uradi preko noći, rekla je Jovanka, stanarka jedne od zgrada u ovoj ulici
Asfaltiranje Nušićeve ulice završeno je na Svetog Nikolu. Dok je jedan deo Šapčana slavio, a drugi išao na slavu, vrednici radnici koje je angažovala Gradska uprava privodili su kraju ovaj važan posao. Ovo je 34. ulica koja je rekonstruisana u toku ovogodišnjeg sređivanja ulica u gradu.
-Bila sam prisutna od početka i urađeno je kvalitetno. Sve što je urađeno vredi. Čekali smo dugo, ali smo i dočekali. Ne može sve da se uradi preko noći, rekla je Jovanka, stanarka jedne od zgrada u ovoj ulici.
Urađen je i deo iza Dunjića kuće, koji je duže vreme predstavljao problem stanarima. Sada će tu biti parking, a na ovoj lokaciji će ukupno biti obezbeđeno 60 novih parking mesta. Ostao je da se završi samo mali deo prema prolazu ka Karađorđevoj ulici.
-Investicioni ciklus koji je započet ove godine nastaviće se i u sledećoj. Na sednici Skupštine grada je usvojen budžet u kome ima dodatnih šest miliona evra evra za investicije koje će biti prvenstveno u saobraćajnu infrastrukturu i za dovođenje grada Šapca na nivo da svako može da kaže da su u njemu zaista dobri uslovi za život, rekao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i dodao da će u narednim mesecima posebna pažnja biti posvećenja rešavanju problema parkiranja.
Gradonačelnik je najavio uređenje parking mesta u Benskoj Bari, koja se trenutno rekonstruiše, kao i u ulicama Đure Jakšića, Leonarda da Vinčija, Ratnih invalida.
-Uspeli smo da rešimo problem parkiranja i u bloku Donji šor centar, iza Jankove škole u jednom prolazu ćemo obezbediti dodatnih 50 parking mesta. Ljudi koji dolaze u centar grada ne moraju da se parkiraju baš u Karađorđevoj, ali će moći da se parkiraju na toj površini pod znatno povoljnijim uslovima, rekao je gradonačelnik Zelenović.
Rekonstruisana Nušićeva ulica je otvorena za saobraćaj ove sedmice. Jednosmerna je, a pravac kretanja je od ulice Vojvode Mišića ka Pop Lukinoj.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa