31. decembar 2019.31. dec 2019.
Paketi za 320  najugroženijih  šabačkih porodica
Novogodišnja donacija
Narodnoj kuhinji u Šapcu

Paketi za 320 najugroženijih šabačkih porodica

Korisnici Narodne kuhinje u Šapcu su ove godine,zahvaljujući novogodišnjoj donaciji kompanije Japan Tobacco International (JTI) u iznosu od 1.1 miliona dinara, dobili pakete kućne hemije i higijenskih artikala
Jovan Krivokapić, menadžer korporativnih poslova u JTI, posetio je Narodnu kuhinju i zajedno sa volonterima iz te kompanije uručio pakete korisnicima:„Negovanje međuljudskih odnosa u našoj kompaniji inspiriše naše zaposlene da se rado odazovu volonterskim akcijama i pomognu onima kojima je pomoć potrebna. Svesni smo da, kao velika kompanija koja posluje u Srbiji, imamo veliku odgovornost prema zajednici, a da je pomoć često poželjna i neophodna, te smo uvek tu da pružimo podršku“.
U ime Narodne kuhinje, donaciju je primila Snežana Petrović, samostalna stručna saradnica Crvenog krsta Šabac: „Crveni krst uvek osluškuje potrebe korisnika, to je naša misija. Ovog puta, prepoznali smo potrebu za proizvodima za očuvanje lične higijenekorisnika, i drago nam je što smo naišli na razumevanje i velikodušnu pomoć kompanije JTI“.
Uručenju donacije prisustvovala je i Tatjana Marković, načelnica Odeljenja društvenih delatnosti, koja je zahvalila kompaniji JTI, ističući da je ova donacija veoma značajna za Narodnu kuhinju i građane Šapca.
Pored podele paketa u mesnim zajednicama Kamenjak i Šipurske livade, volonteri kompanije JTI posetili su korisnike koji nisu bili u mogućnosti da dođu do punkta, i dodelili im pakete.
Zaposleni kompanije JTI čestoučestvuju u volonterskim aktivnostima.U protekloj godini, volonteri kompanije su podelili hranu Narodnim kuhinjama u Senti i Beogradu, učestvovali u ukrašavanju jelke sa korisnicima Gerontološkog centra u Beogradu, kao i u akciji sadnje stabala u Beogradu, Senti i Nišu.
Pored toga, kompanija JTI je donirala više od milion dolara u nizaktivnostiusmerenih ka unapređenjulokalnezajednice.
Zahvaljujući donacijama u finansijskim sredstvima, opremi i dobrovoljnom radu zaposlenih, kompanija JTI je dobitnica nagrade VIRTUS za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj posluje.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa