31. decembar 2019.31. dec 2019.
Pozitivan godišnji račun

Pozitivan godišnji račun

Na kraju svake godine većina društvenih organizacija i Udruženja svode svoje račune utroška novčanih sredstava za proteklu godinu. Društvene organizacije i Udruženja koje su u zajednici sa SUBNOR-om Šabac to čine svake godine, uz analizu svoga rada, iznoseći i probleme u radu. Ove godine zajedno su analizirali svoj rad SUBNOR, Udruženje vojnih penzionera, Organizacija rezervnih vojnih starešina i Udruženje potomaka ratnika Srbije 1912 – 1920.
Predstavnici ovih organizacija – Vladimir Ninković, Đorđe Momčilović i Dragan Jovanović – ukratko su informisali prisutne o svom radu, sprovođenje godišnjeg programa aktivnosti, i utrošku raspoloživih novčanih sredstava. Kod svih izveštača jedno je bilo zajedničko – bilo bi mnogo više i masovnije aktivnosti da je bilo i više sredstaca. Svako je zaključio da su zadovoljni postignutim u ovakvim uslovima i da na kraju godine nemaju ni prema kome nikakva dugovanja.
Tokom informisanja istaknuto je da se masovne aktivnosti koliko toliko mogu poboljšati ako bi se organizacije i Udruženja, u nekim prilikama udruživali, tim pre što ima dosta zajedničkog interesovanja, kao što su izleti, posete istorijskim i kulturnim mestima, obeležavanje državnih praznika, posete drugim organizacijama van Šapca i slično.
Na kraju zaključeno je da su organizacije i Udruženja uspešno poslovale prema svojim mogućnostima i da nemaju nikakva dugovanja, pa tako sprovele i svoj program.
SUBNOR Šabac, kao domaćin ovog skupa, podelio je učesnicima kalendare za Novu godinu sa željom da u njemu bude upisano što više raznovrsnih aktivnosti i da većina bude u saradnji sa drugim organizacijama. Sve to uz čestitku za Novu godinu.
S.Stojanović

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa