23. januar 2020.23. jan 2020.
Sramno je kriti se iza anonimnih grafita i laži
POKRET ZAPADNA SRBIJA ŠABAC

Sramno je kriti se iza anonimnih grafita i laži

Pokret Zapadna Srbija Šabac oštro osuđuje ispisivanje grafita uvredljivog sadržaja na zgradama javnih ustanova u našem gradu, a koji direktno targetiraju članove našeg pokreta, vršioce javnih funkcija.
Sramno je kriti se iza anonimnih grafita i laži ispisanih tokom noći. Iza ovih grafita, zato, ne krije se samo rukopis onih koji su ih ispisali nego i rukopis onih koji su im to naložili, kao i onih koji su, iznoseći neistine u svojim, takozvanim političkim nastupima, dali povod ovakvom monstruoznom targetiranju i blaćenju ljudi.
Laž i mržnja nisu i nikada ne smeju biti prihvatljiv način obraćanja u političkoj utakmici. Samo oni koji nemaju argumente, oni koji nemaju ideje i jasan cilj o svom daljem radu na razvoju grada, mogu posegnuti za lažima, neistinama i prljavom kampaljom. Očekujemo da se oglase i ograde od ovakvih grafita, ukoliko iza njih ne stoje, i oni koji su javno iznosili neistine o učešću naših pripadnika u radu, kako su isticali, “stožera Zorana Milanovića” što je moglo biti povod za grafite ovakve sadržine, Iz istorije znamo da najpre dolazi laž, potom više puta ponovljena laž, koja poziva na mržnju, a iiotom nastoji da legitimizuje nasilje i zločin. Smatramo da svi koji ovo ne osude, daju podršku lažima, mržnji i nasilju.
Zapadna Srbija to nije i neće raditi nikada. I u tome je snaga našeg političkog uverenja. I u tome je razlika.
Pozivamo sve koji su nadležni da istraže, utvrde činjenice i sankcionišu sve koji su se drznuli da na ovaj način pokušaju da legitimišu laž i mržnju, na šta mi ne pristajemo i protiv čega se oduvek borimo.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa