14. jul 2011.14. jul 2011.
PRIJEM U ČAST UNAPREĐENIH POLICAJACA

BEZBEDNOST GRAĐANA NA PRVOM MESTU

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević prošle srede priredio prijem za šest unapređenih radnika Policijske uprave Šabac. U isto vreme uručene nagrade u tradicionalnoj akciji “Policajac meseca“
Kvalitet života u jednoj sredini se meri i podatkom koliko su ti građani bezbedni. Zbog toga je Gradska uprava u Šapcu oduvek imala razumevanja za rad policije, rekao je na prošlonedeljnom prijemu nagrađenih i unapređenih policajaca gradonačelnik Šapca Miloš Milošević.
A koliko su zaposleni u Policijskoj upravi Šabac uspešni govori i podatak da je prilikom Dana policije 12. juna, Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić doneo ukaz o vanrednom unapređenju tri radnika ove Policijske uprave: Snežane Janković, Siniše Isailovića i Zorana Markovića, dok je komandir Policijske stanice u Loznici Radenko Petrović ukazom predsednika Republike Srbije Borisa Tadića odlikovan srebrnom medaljom za revnosno obavljanje posla i doprinos u radu službe.
Nagrađeni policajci u okviru tradicionalne akcije ustanovljene 2004. godine pod nazivom “Policajac meseca“ su: Aleksandar Nikolić, Milan Mirković i Dalibor Vlajković.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa