6. februar 2020.6. feb 2020.
Za Pavlov osmeh
DEČAKU IZ ŠAPCA POTREBNA POMOĆ ZA LEČENjE U UKRAJINI

Za Pavlov osmeh

Pomoć i jedinstvo svih Šapčana ponovo je potrebna još jednom našem malom sugrađaninu. Osmogodišnji Pavle Pantelić treba da ode na lečenje u Ukrajinu, ali za to je potrebno dosta novca. Prijatelji porodice su se udružili i u grupu građana kako bi pomogli da se novac brže sakupi, a rezultat toga je humanitarni koncert koji će 8. februara biti organizovan u Šabačkom pozorištu.
-Pavle ima problem sa govorom koji može da se leči tretmanom matičnim ćelijama u Kijevu. Tretman je za naše uslove veoma skup i zato smo se udružili da pokušamo da u što kraćem roku sakupimo novac. Dan u kome ništa ne učinite za nekoga je izgubljen dan, tako da pozivam sve građane da nam se pridruže na putu do Kijeva, apelovala je Milica Vasić, prijatelj porodice Pantelić i zahvalila Šabačkom pozorištu koje im je izašlo u susret i ustupilo prostor za ovu akciju.
Ukupna cena tretmana sa pratećim troškovima je oko 15.000 evra. Pavlov otac Bojan zahvalio je svima koji su se do sada odazvali i pomogli akciju i pozvao je sve koji mogu da u subotu dođu u Pozorište.
Program će izvesti mlada šabačka balerina Tara Cvetković sa malim balerinama iz škole „Asolute“ iz „Abraševića“. Gosti će biti deca iz Predškolske ustanove „Naše dete“, plesni studio „Iskrice“ i dečji ansambl „Abraševića“.
Koncert počinje u 18.00 časova.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa