13. februar 2020.13. feb 2020.
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

SVE U RUKAMA ŠAPČANKI

Podela bodova u Inđiji koja više odgovara Medicinaru. Pobeda ispuštena u poslednjem minutu. Šapčanke favoriti u duelu protiv Mladosti iz Nove Pazove
Ostaće žal za pobedom, jer je u nekoliko navrata izgledalo da će Medicinar osvojiti dva boda i verovatno osigurati mesto u plej ofu, ali i bod je Šapčanke ostavio u ulozi favorita za četvrtu poziciju u odnosu na glavnog rivala iz Inđije. Imale su „plavo-bele“ i četiri gola prednosti, pogotkom Sare Garović u poslednji minut unele preimućstvo, ali je podelu bodova donela Jovana Stojanović. Do vrednog boda šabački klub vodila je kapiten i najbolji akter utakmice Ana Radović, dok se u domaćoj ekipi izdvojila nekadašnja rukometašica Medicinara Bakša.
Na tabeli Medicinar i Železničar razdvajaju dva boda i u preostalim utakmicama će odlučivati o poziciji četiri, jer druge ekipe nemaju realne šanse da se uključe u borbu. Naredni protivnik „Mladost“ iz Nove Pazove je jedan od rivala koji se nalaze ispod na tabeli, te je pobeda neophodna. Pazovčanke snagu zasnivaju pre svega na Milici Kojičić, ali u ekipi imaju više iskusnih igračica. Predvodi ih trener Aleksandar Roganović, a kako do sada imaju samo jednu pobedu, utakmica im je važna u borbi za opstanak. Kako je „Voždovac“ napustio Super ligu, Mladost je u prethodnom kolu bila slobodna.
Gledajući dosadašnje rezultate, kao i činjenicu da je Medicinar domaćin, šabački klub je svakako favorit. Najvažnije za trenera Sandru Kolaković je da ima spremne nosioce igre. Istovremeno, Inđija je gost drugoplasiranog Bekamenta i pobeda bi Medicinar verovatno odvojila na četiri boda.

ŽELEZNIČAR (I) - MEDICINAR 28:28 (15:14)
Inđija. Gledalaca: 700. Sudije: Kovač (K. Mitrovica) i Milosavljević (Zvečan). Sedmerci: Železničar 6 (3); Medicinar 6 (4). Isključenja: Železničar 8; Medicinar 8 minuta.
ŽELEZNIČAR (I): Žakula, Tabak 2 (2), Živkov 1, Mitrović, Medić, Avramović 3, Maksimović, Bakša 7, Miličić 4 (1), Stojiljković 2, Stojanović 5, Čavrić, Ignjatović, Žak, Žigić 1, Zubović 3.
MEDICINAR: Obrenović 4, Mijailović, Radović 7 (1), Cvejić, Kažić, Obradović, Rašić, Jokić, Krstić 1 (1), Rakić 1, Vukčević 5 (2), Sukur 2, Glišić, Garović 8.

D. B.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa