Info

27. februar 2020.27. feb 2020.
Stari teren bio ruglo, hoćemo miran san
PROSLAVLjENI RUKOMETAŠ VESELIN VUJOVIĆ PODRŽAO REKONSTRUKCIJU PARKA U BENSKOJ BARI

Stari teren bio ruglo, hoćemo miran san

Nikada se nisam konfrontirao toj omladini, smatram da su mladi, pametni, ali mi smo noćima trpeli neartikulisane zvuke, urlanje, haos
U priču oko rekonstrukcije parka u naselju Benska bara i protesta koji su pokrenuli mladi ljudi zbog rušenja sportskog terena uključio se i proslavljeni rukometaša Metaloplastike, a sada rukometni trener Zagreba Veselin Vujović pruživši nedvosmislenu podršku radovima na ovoj rekonstrukciji.
On je rekao da mu je bilo super kada je video mladi svet koji brani sportski objekat, ali to nikada nije bio sportski objekat.
- Nije imao namenu. To je bio teren za odbojku, a nikada se nije igrala odbojka. Ispalo je, na kraju, da je bilo ruglo grada - rekao je Vujović.
Prema njegovim rečima, stanari okolnih zgrada trpeli su godinama unazad drastično remećenje javnog reda i mira iz tog parka.
- Nikada se nisam konfrontirao toj omladini, smatram da su mladi, pametni, ali mi smo noćima trpeli neartikulisane zvuke, urlanje, haos. Valjda i mi imamo pravo da kažemo da je ovo što se danas preuređuje lepo, da podržavamo ovu inicijativu da se ovaj prostor sredi ida se napravi igralište za malu decu - istakao je Vujović.
Prema njegovim rečima, ovo što je rekao je stav većine stanovnika Benske bare.
- Siguran sam da ti momci svoju energiju treba da kanališu na nekim terenima kojih ima i koje će sigurno imati ovde u blizini. U svemu tome imaju moju podršku. Kada god budem došao, svi oni koji hoće da se bave sportom ja ću snjima odigrati košarku ili rukomet, ali neka puste da se ovde završe radovi kako je i planirano. Ovo ovde je pitanje mirnog sna, lepog grada, pitanje toga šta mi hoćemo od Šapca - dodao je Vujović.
Naš proslavljeni rukometaš se zapitao da li stanari sada treba da naprave kontraprotest kako bi pokazali da se slažu sa odlukom grada o rekonstrukciji ovog prostora.
- Nadam se da će svi imati razumevanje i da ćemo imati lep grad, da ćemo svi imati svoje mesto i da ćemo svi složno živeti - zaključio je Vujović.
N. K.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa