27. februar 2020.27. feb 2020.
Revolucija
"Probijanje" u Šabačkom pozorištu

Revolucija

Ideja je da kroz izložbu, tribine, predstave prezentujemo Fakultet u manjim gradovima i ohrabrimo mlade da se odluče za studije
Studenti smera Menadžment i produkcija pozorišta, radija i kulture Fakulteta dramskih umetnosti, Milan Ljubić, Jelena Čeivanović i Jelena Milivojević osmislili su i pokrenuli projekat „FDU (R)evolucija“ kako bi povezali akademce sa ove visokoškolske obrazovne ustanove.
-Ideja je da kroz izložbu, tribine, predstave prezentujemo Fakultet u manjim gradovima i ohrabrimo mlade da se odluče za studije, jer svakako da više znači kada čuju informacije od nekog ko je prošao taj proces - istakao je Milan Ljubić, student FDU.
Izložba fotografija „Probijanje“ studenata prve godine sa smera kamera Filipa Tasića i Petra Nikolić u Galeriji Vladislav Lalicki u Šabačkom pozorištu deo je planiranih aktivnosti koje će biti realizovane za vikend u Šapcu.
-Autori fotografija su selektovali radove, osmislili koncept postavke, a mi smo kao tvorci projekta podržali umetničku ideju - pojasnila je Jelena Čeivanović, studentkinja FDU.
M. Ž.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa