5. mart 2020.5. mar 2020.
Ispunjenje referendumskih želja građana
INVESTICIONE AKTIVNOSTI U GRADU

Ispunjenje referendumskih želja građana

Posle betoniranja trotoara u ulici Stojana Čupića u Šapcu, prošlog petka i šire rekonstrukcije ove ulice (asfaltiranje kolovoza, rasveta, drvored...) shodno izjašnjavanju građana na nedavnom referendumu, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, prisustvovao je proteklog utorka izvođenju istih poslova (betonitanje trotoara) u ulicama Kamičkoj i Hajduk Stanka.
- Sve to je, kaže on ustvari ispunjavanje želja građana, koje su izrazili na nedavno održanom referendumu, kada im je postavljeno pitanje, šta žele u svojoj mesnoj zajednici da izgrade od novca koji sami izdvajaju. Imajući u vidu da su ta sredstva prikupljena od poreza uglavnom bila nedovoljna, priskočili smo u pomoć budžetskim sredstvima za ovu namenu, kojih ima dovoljno. Cilj je da ispunimo želje građana izražene na referendumu i tako će biti i u buduće, rekao je gradonačelnik Zelenović.
Radove veoma stručno i uspešno izvodi šabačko preduzeće ”Mašinokop”. U ulici Stojana Čupića sa Zelenovićem su bili još Božidar Katić iz gradskog Veća i Miodrag Filipović iz Javnog preduzeća “Infrastruktura”. I oni su izrazili pozitivna mišljenja o pomenutim investicionim aktivnostima u gradu, a sve s ciljem lepšeg i udobnijeg života stanovnika Šapca.
Verovatno i zbog toga Mileti Mitroviću, vozaču kamiona ”Mašinokopa”, nije bilo teško da dođe na gradilište (Kamička ulica) i ako mu je ostalo samo mesec dana do zaslužene penzije. Tu su mlađi koji će ga naslediti, komentariše on.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa