21. jul 2011.21. jul 2011.
NORVEŠKI AMBASADOR POSETIO ŠABAC

VELIKI POTENCIJALI MALOG PARIZA

Ambasador Kraljevine Norveške Nils Ragner Kamsveg posetio prošlog ponedeljka Šabac i upoznao se sa istorijskim, privrednim i kulturnim potencijalima ovog grada. Potencijali severozapadne radne zone biće tema prezentacije potencijala Šapca koji će u avgustu biti predstavljeni norveškim privrednicima
Ambasador Kraljevine Norveške Nils Ragner Kamsveg posetio je prošlog ponedeljka Šabac. Poseta je počela u Gradskoj kući susretom sa gradonačelnikom Šapca Milošem Miloševićem. Gradonačelnik je, uz zahvalnost norveškom ambasadoru što je prihvatio poziv da bude gost Šapca, istakao višegodišnju želju lokalne samouprave da norveškoj vladi i narodu predstavi potencijale kojima Šabac raspolaže.
Nakon upoznavanja sa osnovnim istorijskim, kulturnim i ekonomskim karakteristikama Šapca, ambasador Kraljevine Norveške prošetao je ulicama „Malog Pariza“. Tokom šetnje gradom imao je priliku da vidi kulturno-istorijske znamenitosti i sazna činjenice o spomenicima kulture kojima se Šabac ponosi.
Gosti iz Noveške prisustvovali su fudbalskoj utakmici na mini pič terenu, koji su, zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta i Fudbalskim savezom Srbije, prošle godine poklonili Šapčanima.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa