2. april 2020.2. apr 2020.
Agrarna politika

PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA OSNOVNE PODSTICAJE U 2020. godini POSLE PROGLAŠENjA VANREDNOG STANjA

Usled proglašenog vanrednog stanja zbog korona virusa, od 15.03.2020. godine, Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obaveštava sve poljoprivredne proizvođače koji nisu podneli zahtev za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji u 2020. godini, da to ne moraju da čine.
Uprava za agrarna plaćanja će na osnovu poslednjeg preseka stanja iz 2019-te godine svim poljoprivrednicima koji su ostvarili pravo na ovaj podsticaj isplatiti sredstva i za 2020. godinu, iako nisu podnosili zahtev.
Korisnici koji ispunjavaju uslove za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji PRVI PUT u 2020. godini, a nisu podneli zahtev, takođe, NE IDU U LOKALNE EKSPOZITURE Uprave za trezor, već to čine na sledeću mejl adresu: uap.kabinet@
minpolj.gov.rs, sa upisom sledećih podataka o podnosiocu zahteva, i to: ime i prezime, matični broj (JMBG) i broj poljoprivrednog gazdinstva (BPG). Na osnovu dostavljenih podataka će se vršiti isplata korisnicima koji ispunjavaju uslove propisane Pravilnikom.
Korisnicima koji tehnički nisu u mogućnosti da upute mejl biće dostupna filijale Uprave za trezor, i to filijala Šabac, Karađorđeva 2, 015 344-984, svakog radnog dana od 08 do 12 časova, dok će ekspoziture privremeno prestati sa radom sa strankama. Za sve dodatne informacije, možete se obratiti i Poljoprivrednoj savetodavnoj i stručnoj službi Šabac.
Savetodavac
Mirjana Milošević

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa