30. april 2020.30. apr 2020.
Kupači od sada lakše do plaže

Posle pet decenija Savska ulica dobila asfalt

Bez obzira na epidemiju u Šapcu je nastavljena realizacija građevinskih projekata planiranih za ovu godinu. Tokom protekle nedelje asfaltirana je Savska ulica u Mesnoj zajednici Mišar, dužine 400 metara, a vrednost radova je 2,5 miliona dinara. Ova investicija realizovana je zahvaljujući projektu “dva na dinar”.
-Ova deonica je jedna od važnijih projekata u Mišaru. Ulica izlazi na Savsku plažu te nam je od izuzetnog značaja, jer dolazi mnogo kupača leti, a s druge strane se nalazi i romsko naselje. Problem je rešen za oko 40 domaćinstava koja su čekala asfalt više od 50 godina - objasnio je predsednik Mesne zajednice u Mišaru Zoran Ostojić.
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović poručio je, da radovi i živo ne smeju da stanu, dodao je da moramo biti odgovorni i solidarni jedni prema drugima.
-Lično volim najviše ovakve projekte koji se rade na inicijativu građana. Oni su prikupili jednu trećinu novca, a grad je dodao dve trećine. Bez obzira na epidemiju zbog koje su negde smanjene privredne aktivnosti, u gradu se svi infrastrukturni projekti završavaju i teku planiranom dinamikom. Obezbedili smo dovoljno novca u budžetu ove godine, da zaključimo ugovore i da inicijative građana koje su stigle realizujemo. Izuzetno vodimo računa da naši radnici budu bezbedni. Sve mere su ispoštovane.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa