30. april 2020.30. apr 2020.
Dobio bitku protiv Kovida 19
PRVI ZARAŽENI OTPUŠTEN NA KUĆNO LEČENjE

Dobio bitku protiv Kovida 19

Jedan od četvorice muškaraca, koji je registrovan kao prvi zaraženi koronavirusom u koceljevačkom kraju, uspešno se oporavlja i prema rečima komandanta Štaba za vanredne situacije Dušana Ilinčića završio je bolničko lečenje.

–Mi smo obezbedili sanitet u vreme policijskog časa kako bismo ovog našeg građanina vratili u Koceljevu. Vodili smo računa da se što bezbednije vrati, da ne bude u nepotrebnom kontaktu ni sa kim i sada se oporavlja u kućnoj samoizolaciji. Na radost svih dobro se oseća- izjavio je Ilinčić i dodao da su preostala tri žitelja ove opštine kod kojih je potvrđeno prisustvo Kovida 19 i dalje na bolničkom lečenju.

– Vlada Republike Srbije jeste počela da relaksira uvedene mere ali je važno da se i dalje ponašamo odgovorno. Primetno je da u danima iza nas pojedinac pravi problem a ne celokupno društvo. Većina se ponaša u skladu sa situacijom ali ima i onih koji zanemaruju preporuke epidemiologa i ponašaju se kao da su prilike potpuno normale- naglasio je komandant opštinskog Štaba za vanredne situacije.
V.Bošković

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa