14. maj 2020.14. maj 2020.
RASPISANA JAVN ANABAVKA
ZA SISTEMKO SUZBIJANjE KOMARACA

Suzbijanje insekata na vreme

Gradska uprava grada Šapca je raspisala Javnu nabavku za usluge dezinsekcije koje se odnose na sistematsko suzbijanje komaraca i krpelja na teritoriji grada Šapca i bliže okoline u kontinuitetu u periodu od maja do novembra 2020. godine.
Rok za podnošenje ponuda je 21. maj, a planirano je da se obavi tretiranje odraslih formi komaraca sa zemlje i iz aviona kao i suzbijanje krpelja.
Vlada Rajčić, načelnik Odeljenja za inspekcijske i komunalno-stambene poslove grada Šapca, izjavio je za Glas Podrinja da je grad na vreme raspisao javnu nabavku.
- I u vreme epidemije koronavirusa, grad mora da funkcioniše. Tako smo i ove godine na vreme krenuli sa pripremama kako bismo se uspešno izborili sa komarcima u našem kraju. Očekujem da odmah po završetku javne nabavke krenemo u akciju suzbijanja komaraca – rekao je Rajičić
Prema njegovim rečima, ova javna nabavka se ne odnosi samo na zaprašivanje.
- Javnom nabavkom je predviđeno suzbijanje larvi komaraca na vodenim površinama, bare i kanali u priobalju reke Save uključujući i septičke jame. Takođe i suzbijanje odraslih formi komaraca na zelenim površinama iz aviona i sa zemlje, kao i kućnih formi komaraca u ulazima i podrumskim prostorijama stambenih zgrada. Ovim poslom planirano je i suzbijanje krpelja na zelenim površinama – istakao je Rajčić.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa