4. avgust 2011.4. avg 2011.
FUDBAL: ODRŽANA SKUPŠTINA FK “MAČVA“

OPOZICIJA ““ NA OBA KRILA

Dugo očekivana vanredna skupština FK „Mačve“ održana je u subotu 30.07.2011. godine na stadionu FK “Mačve“. Jedine dve tačke dnevnog reda su bile razrešenje dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora g. Sovranija Čonjagića i imenovanje novog predsednika Upravnog odbora, kao i izbor članova nadzornog odbora
Naime, kao što je “Glas Podrinja“ u više navrata pisao, Agencija za borbu protiv korupcije stala je na stanovište da se g. Sovranije Čonjagić nalazi u sukobu interesa, jer kao član Gradskog veća Šapca zaduženog za odnose sa sportskim klubovima, ne može da obavlja nijednu izvršnu funkciju u nijednom sportskom kolektivu, koji ostvaruje prihode iz gradskog budžeta. Poštujući ovo mišljenje Agencije za borbu protiv korupcije, g.Čonjagić je pre više meseci podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Upravnog odbora FK “Mačve“, te se čekao završetak prošlog prvenstva, da se ostavka konstatuje i izabere novi čovek na ovo mesto.
Subotnja vanredna skupština FK „Mačve“ ostaće u sećanju prisutnih skupštinara i gostiju pre svega po svojoj kratkoći. Naime, od otvaranja skupštine od strane njenog predsednika g. Dragojla Lazića pa do njenog zaključenja jedva da je prošlo 8 minuta. U tih osam minuta skupštinari su jednoglasno izabrali za predsednika Upravnog odbora g. Dragorada Tomića, diplomiranog ekonomistu iz Šapca, inače rukovodioca filijale Srpske banke u Šapcu. Za dva potpredsednika su izabrani g. Sovranije Čonjagić, i g. Milovan Stepandić poznati košarakaški trener, koji je i do sada obavljao ovu funkciju.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa