14. maj 2020.14. maj 2020.
NATALIJA U VRHU
ATLETIKA: DVORANSKA SEZONA

NATALIJA U VRHU

Šapčanka treća u Evropi, četvrta na planeti. Ostvarila jedan od najboljih srednjeprugaških rezultata ove sezone. Članica Atleskog šabačkog kluba – Temo, u treningu kod Milisava Stanojčića
U stanci, u vremenu kada kraljica sportova, kao i sve discipline stoji čekajući i nadajući se vestim o mogućem početku/nastavku sezone, uz planove o spasu onoga što se spasiti može u atletici tokom 2020. godine, šabačka atletika dobila je veliko priznanje. Možda je tačnije reći zaslužila veliko priznanje, jer je redni broj i ime u ovom slučaju samo potvrda velikog rezultata.
Srednjeprugašica, članica kluba AŠK Tempo NATALIJA GRUJIĆ zvanično je četvrta atletičarka planete u svom godištu, 2006. u disciplini 1.500 metara. Visok plasman na zvaničnoj listi Svetske atletske federacije (IAAF) koju najviši organ drevnog sporta izdaje na kraju dvoranske sezone, Natalija je zaslužila rezultatom od 4 minuta, 44 sekunde i 97 stotih delova.
Ispred nje na nedavno objavnjenoj listi su samo tri takmičarke, a kako je najbliža reprezentativka Kanade na poziciji tri, Grujićeva je automatski i treća atletičarka Evrope na 1.500 metara u 2006. godištu. Ona je reprezentativka Srbije u svom uzrastu i člna AŠK Tempa, u treningu kod Milisava Stanojčića.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa