21. maj 2020.21. maj 2020.
Prvo mesto za tim Ekonomske škole
Startap i učeničko preduzetništvo

Prvo mesto za tim Ekonomske škole

Najbolji biznis plan Šapčanki. Jedanaest timova se nadmetalo. Žiri tima Ekonomske škole ocenio kao najbolju
Na onlajn takmičenju srednjoškolaca u izradi biznis plana „Startap i učeničko preduzetništvo – osmisli ideju i stavi je u funkciju!“ tim Ekonomske škole “Stana Milanović” osvojio je prvo mesto. Na nadmetanju je učestvovalo 11 učeničkih timova koji su prezentovali svoje poslovne planove.
Pobednički tim činile su Nataša Jančić, Iva Petrović i Jelena Andrić, dok je drugo mesto osvojio je učenik David Tomić iz Pete ekonomske škole iz Beograda, a treće mesto podelila su dva tima: Jovana Ilić, Miljana Mitrovi, Nevena Stojanović iz Pravno-poslovne škole iz Niša i Ekonomsko-trgovinske škole iz Zrenjanina i učenički tim iz JU Ekonomske škole iz Banja Luke u sastavu: Milica Tutorić, Marijana Peulić i Stefan Ivetić.
Članovi žirija koji su ocenjivali poslovne planove bili su: Dejan Vukotić (predsednik Izvršnog odbora Agencije za osiguranje i finansiranje izvoza Republike Srbije), Marko Dubočanin (predsednik kompanije Silver Bell Group), Stefan Jovanović (finansijski direktor u Balkan Polymers Grupi), Edo Duran (konsultant u sektoru za savetovanje pri poslovnim transakcijama u revizorskoj kompaniji Ernst & Young), prof. dr Dejan Erić, profesor na BBA, dr Branko Živanović, profesor na BBA i prof. dr Svetislav Punović, profesor na BBA.
M. Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa