21. maj 2020.21. maj 2020.
Cveta porodični biznis Teodorovića
GRADONAČELNIK ŠAPCA NEBOJŠA ZELENOVIĆ U DOO INDUSTRIJA MESA SLAVIJA MAJUR

Cveta porodični biznis Teodorovića

Ne skrivajući oduševljenje, koje je video obilazeći proteklog utorka proizvodne pogone firme DOO Industrija mesa “Slavija” Majur, koja u Šapcu posluje od 2002. godine, a nalazi se u Slobodnoj carinskoj zoni Grada, gde trenutno radi 30 preduzeća sa ukupno oko 4.000 radnika, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, izjavio je da ga ova klanica podseća na apoteku.
- Ponosan sam onim što ovde vidim. Raduje me što je to porodični biznis, “narastao” iz male firme i razvija se veoma uspešno. Svima zainteresovanim za nova ulaganja nudimo još 250 hektara prostora u ovoj Zoni. Šabac je naš grad. Vredi se za njega boriti. Trebalo bi svi na to da budemo ponosni, naglasio je Zelenović.
Vlasnik i direktor klanice Rade Todorović, naglasio je da je njihov osnovni moto u proizvodnji, koga se strogo pridržavaju kvalitet, tradicija i sigurnost.
Zapošljavaju ukupno 80 radnika. Dnevni kapacitet klanice je oko 30 tona mesa, svinjskog i junećeg ( 100 svinja i 50 bikova). Imaju pet prodajnih objekata u Šapcu, po tri u Valjevu i Beogradu i jedan u Ljuboviji. Tokom vanrednog stanja su otežano radili ali proizvodnja nije prekidana, naravno uz mere opreza, kao što je to uostalom bilo i prošlog utorka, prilikom obilaska pogona, od strane gradonačelnika i direktora preduzeća sa saradnicima. Ovom prilikom vlasnik se, zahvalio gradonačelniku i nadležnima u gradskoj upravi za brzinu i efikasnost u izdavanju potrbnih dozvola za poslovanje. Rekao je da imaju cilj, viziju napretka, vrlo vredne i poštene radnike, kojima se takođe zahvalio na saradnji, a krajnji rezultat treba da budu zadovoljni kupci njihovih proizvoda, što ne izostaje.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa