4. jun 2020.4. jun 2020.
Šapčani ponovo mogu na plivanje
GRADSKI BAZEN OD PETKA OTVOREN ZA GRAĐANSTVO

Šapčani ponovo mogu na plivanje

Razvoj je kada imate najjeftinije upravljanje bazenom u Srbiji koje godišnje Grad Šabac košta 200.000 evra, a svuda u Srbiji 500.000 evra. Razvoj je kada u četiri godine 5.000 dece nauči da pliva na ovom bazenu, a takođe i kada postanete šampioni države u vaterpolu. Razvoj je i to što imamo plan da pored ovog bazena napravimo novi otvoreni olimpijski bazen
Gradski bazen u Šapcu od petka ponovo radi za građanstvo. Termini i cene su ostali isti kao i pre vanrednog stanja, samo će noćni termini biti jeftiniji, zbog toga što sauna još uvek ne radi. Osnovne epidemiološke mere se poštuju, a voda u bazenu je hlorisana, što sprečava širenje zaraze tokom plivanja.
-Bila je veoma velika zainteresovanost građana kada počinjemo da radimo. Telefon Gradskog bazena se “usijao” od poziva građana koji su željeno iščekivali kada će moći ponovo da plivaju. Propisane mere nalažu da na bazenu ne sme biti više od 100 korisnika u jednom trenutku, obaveznu dezinfekciju ruku i obuće na ulasku i korišćenje zaštitne maske na biletarnici. Za sada ne koristimo saunu zbog skučenog prostora. Jutarnji odziv je bio veliki, došli su korisnici sezonskih karata, rekao je Nikola Car iz Vaterpolo kluba “Šabac”.
Bazen je u petak posetio i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović koji je prisustvovao treningu vaterpolista. Tom prilikom gradonačelnik je istakao da je Šabac šampion razvoja.
-Mi smo u Šapcu napravili bazen od 3 miliona evra, a svuda u Srbiji njegova izgradnja košta 5 miliona evra. Razvoj je kada imate najjeftinije upravljanje bazenom u Srbiji koje godišnje Grad Šabac košta 200.000 evra, a svuda u Srbiji 500.000 evra. Razvoj je kada u četiri godine 5.000 dece nauči da pliva na ovom bazenu, a takođe i kada postanete šampioni države u vaterpolu. Razvoj je i to što imamo plan da pored ovog bazena napravimo novi otvoreni olimpijski bazen. Za to već imamo plan i projekte. Razvoj je kada to bude najjeftiniji, a biće i najlepši otvoreni bazen u Srbiji. Da budemo ponosni, još više razvijamo naš grad i da živimo još bolje, Šabac je naš, poručio je gradonačelnik.
M.M.

Najnoviji broj

2. februar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa