4. jun 2020.4. jun 2020.
Organizacija invalida rada daje podršku Zelenoj stranci Šabac
Saopštenje za javnost

Organizacija invalida rada daje podršku Zelenoj stranci Šabac

Kroz delovanje Zelene stranke, kako je navela predsednica šabačkog odbora Mirjana Bingulac, “ostvarujemo ne političke, već životne zadatke”. Akcenat je stavljen na ideju da građani Šapca žive u zdravoj životnoj sredini. Mislim da je konačno došlo vreme da sa velikih reči pređemo na konkretna dela, a u ovoj partiji vidim potencijal da Šabac postane ekološka oaza na tlu Srbije
Važnost zdravog životnog okruženja za sve naraštaje prepoznali su i u gradskoj Organizaciji invalida rada. Članovi ovog Udruženja, na čelu sa predsednicom Miroslavom Savković daju punu podršku Zelenoj stranci Šabac na predstojećim lokalnim izborima 21. juna.
- Zdrava priroda i zelen grad su posebno bogatstvo. Vrednost u kojoj uživaju starije generacije, ali i najvažnije zaveštanje za budućnost. Organizacija invalida rada se tokom svog kreativnog rada inspirisala tradicijom ovog naroda, a upravo u našoj tradiciji i jeste život u skladu sa prirodom i uživanje u njenim darovima. Nije dovoljno kritikovati, potrebno je preduzimati konkretne aktivnosti i zato je važno da svako od nas da svoj doprinos i učini sve što može da očuvamo zdravo životno okruženje - izjavila je kandidat za odbornika na listi Zelene stranke Mira Savković i dodala:
- Kroz delovanje Zelene stranke, kako je navela predsednica šabačkog odbora Mirjana Bingulac, “ostvarujemo ne političke, već životne zadatke”. Akcenat je stavljen na ideju da građani Šapca žive u zdravoj životnoj sredini. Mislim da je konačno došlo vreme da sa velikih reči pređemo na konkretna dela, a u ovoj partiji vidim potencijal da Šabac postane ekološka oaza na tlu Srbije.
Misija Zelene stranke je očuvanje prirode i prirodnih vrednosti, sistematska briga o životnoj sredini i uspostavljanje održivog razvoja putem unapređenja zelene ekonomije u Srbiji. U srži delovanja ove organizacije nalazi se javni interes i lična odgovornost. Ono po čemu je Zelena stranka jedinstvena je i to što svojim Programom ne želi da nameće, već da upozori, moli i savetuje kolege iz sveta politike, građane i privrednike da budu dnevno mudri i životno odgovorni kada planiraju i donose odluke koje utiču na našu zemlju njenu održivost i zajedničku budućnost.
Zelena stranka - Šabac

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa