11. jun 2020.11. jun 2020.
Ograda za veću bezbednost dece
Vrtić “Kolibri” u Mačvanskom Prnjavoru

Ograda za veću bezbednost dece

Prikupljanje sredstava počelo je u februaru na svečanom matineu, a izgradnja ograde rezultat je dobre saradnje Predškolske ustanove “Naše dete”, Mesne zajednice Mačvanski Prnjavor, meštana i Grada Šapca
Objekat vrtića “Kolibri” u Mačvanskom Prnjavoru uskoro će dobiti gotovu ogradu oko dvorišta, koja će omogućiti bezbednije uslove za više od 100 upisanih mališana.
Prikupljanje sredstava počelo je u februaru na svečanom matineu, a izgradnja ograde rezultat je dobre saradnje Predškolske ustanove “Naše dete”, Mesne zajednice Mačvanski Prnjavor, meštana i Grada Šapca. Prošlog utorka predsednik Skupštine grada Šapca, Nemanja Pajić i direktorka PU “Naše dete” Sandra Mićić posetili su radove koji su pri kraju.
-Meštani Prnjavora dobili su najmoderniji vrtić u našem gradu. Podignut je zahvaljujući donaciji Fondacije “Novak Đoković”. Od samog početka njegovog rada, ideja je bila da se na adekvatan način održava i da svi zajedno vodimo računa o njemu, što smo na primeru ograde i pokazali. Ovde se nalazi mobilijar i on je sada ograđen. Deca koja borave u ovom objektu su apsolutno bezbedna. Vrtić je važan i za meštane okolnih sela jer njihova deca pored igre nešto mogu i da nauče. Naš zadatak je da njihov boravak učinimo što bezbednijim i kreativnijim i da sa radošću dolaze ovde- istakao je Pajić.
Direktorka PU “Naše dete” Sandra Mićić kaže da je konačno postignut cilj da se vrtić “Kolibri” implementira u zajednicu. Zahvalila se svima koji su učestvovali u realizaciji projekta.
-Građani Prnjavora su prepoznali koliko je ključno za dobrobit sela da zajedno sarađujemo i brinemo o našoj deci. Prioritet nam je bila izgradnja ove ograde jer bezbednost dece je na prvom mestu. Nadam se da ćemo nastaviti saradnju. Ovo je samo početak svega što planiramo da uradimo. Mi ćemo ispoštovati volju i svaku inicijativu meštana, prvenstveno roditelja kako bismo produbili naše odnose -rekla je Mićićka.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa