11. jun 2020.11. jun 2020.
Vojni penzioneri uživo na RTV AS
PISMA ČITALACA

Vojni penzioneri uživo na RTV AS

Slabljenjem delovanja korona virusa počele su mnoge aktivnosti u zemlji, proradila je industrija, obrazovanje, kulturni i sportski događaji, proradili kafići, mnoge društvene organizacije.
Sa nestrpljenjem vojni penzioneri Šapca su dočekali “slobodu” kretanja da kroz svoj program krenu u razne posete, izlete, društvena okupljanja... Za prvu svoju ovogodišnju akciju – posetu, izabrali su Šabačku Regionalnu RTV As, koja u Šapcu postoji i uspešno radi od 1994. godne.
Za ovu prvu svoju aktivnost ove godine Gradski odbor UVP izabrao je domaću medijsku kuću, a u posetu su išli svi članovi odbora.
Dogodor sa ovom medijskom kućom vrlo brzo i lako je postignut. Poseta će biti za tri dana. Oni su izrazili veliko zadovoljstvo što će ugostiti jednu društvenu organizaciju – vojne penzionere Šapca.
Domaćin vojnim penzionerima bio je odgovorni urednik i vlasnik Marinko Urošević, inače čovek koji ceo svoj radni vek provodi u više medija u Regionu.
Marinko je svojim gostima izneo istoriju ove kuće, osnovanu 1994. godine, njen razvoj i napredovanje za 26 godina. Zadovoljni su svojim tehničkim napretkom i stručnošću osoblja. Mladi u AS-u baš sve rade mladalački, poletno, svuda stižu svim svojim gledaocima na zadovoljstvo. Urošević je naglasio da su oni Regionalna radio i televizija, sa slikom i tonom vrlo kvalitetno pokrivaju Zapadnu Srbiju, pola Šumadije, Beograd okolinu i više od polovine Vojvodine. To njihovi gledaoci vide svakodnevno u informativnim emisijama. Imaju trideset zaposlenih koji svakodnevno stižu svuda da zabeleže događaj, prenesu stručni savet, da pohvale... Nijedan poziv njihovih gledalaca nije odbijen. Do sada su veoma zadovoljni interesovanjem svojih gledalaca. Urošević još naglasi da RTV AS veoma rado prati sve događaje u gradu – razne svečanosti, društvne i kulturne aktivnosti, život sela, sportske događaje i vojne aktivnosti u garnizonu.
Iz izlaganja gospodina Uroševića, zaključili smo da su oni veoma zadovoljni kada svojim emisijama pomažu meštanima sela u Regionu stručnim savetima o poljoprivredi, voćarstvu, stočarstvu. Nema sela u opštini, a dosta i u Regionu, da njihova kamera ne poseti godišnje po nekoliko puta, da zabeleže rezultate u poljoprivredi, zabavi i drugim aktivnostima.
U posetu RTV AS bili su svi članovi GO UVP Šabac, Đorđe Momčilović, Milan Brkić, Stevan Stojanović, Milica Banjac, Radmila Kosanović, Ilija Dragutinović, Dragi Krsmanović, Slobodan Marković i Mita Milošević.
Na kraju, rekoše, veoma su zadovoljni što su vojni penzioneri izabrali baš njihovu medijsku kuću da je posete, da je upoznaju i da se druže.

S.Stojanović

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa