11. avgust 2011.11. avg 2011.
HUMANI GEST JAPANKE JUKO MACUZAKI

MARATONKA VELIKOG SRCA

Prošlog petka Dečje odeljenje Opšte bolnice u Šapcu posetila Juko Macuzaki, ovogodišnja učesnica i promoterka Međunarodnog FINA GRAN PRI maratona „Jarak-Šabac“. Tom prilikom mališanima podelila igračke
Juko Macuzaki, četrdesetdevetogodišnja plivačica i maratonka iz Japana, koja je 17. juna ove godine ušla u Kuću slavnih, prošlog petka posetila je Dečje odeljenje Opšte bolnice i na radost mališana podelila im igračke. Ovo je drugi put kako je ova maratonka velikog srca u Šapcu pokazala svoju humanu stranu.
- Zahvaljujem se svima koji su me poržali ovde u Šapcu, kao i ljudima koji su došli da me gledaju i da navijaju za mene. Zbog toga želim da uzvratim zajednici i da donesem igračke deci ovde u bolnici. Oni su tako slatki. Volim vas drugari! ““ rekla je Juko Macuzaki.
U ime Opšte bolnice Šabac japansku plivačicu pozdravila je glavna sestra Slobodanka Bogdanović Vasić rekavši:
- Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo da pozdravimo našu današnju gošću, zapravo učesnicu maratona „Jarak ““ Šabac“ i promoterku, Juko Macuzaki. Ovo je već drugi gest koji smo praktično podveli pod gest dobre volje i mira. Ispred Opšte bolnice Šabac izražavam zadovoljstvo i zahvalnost na ovim poklonima koje je priredila za naše najmlađe sugrađane, odnosno najmlađe korisnike zdravstvenih usluga i njihove majke. S toga i njoj, a i drugim učesnicima maratona, želim uspeh.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa