18. jun 2020.18. jun 2020.
Predviđena značajna podrška za razvoj rekreativnog sporta
Novi tim za Šabac

Predviđena značajna podrška za razvoj rekreativnog sporta

Šabac je grad sporta i drago mi je da je uz saradnju i dobru organizaciju urađen prostor za igru za naše najmlađe kako iz ovog kraja tako i iz cele mesne zajednice Prnjavor. Novi tim u svom programu za sport predvideo je značajnu podršku za razvoj rekreativnog sporta, koji doprinose zdravom životu, posebno u najranijem uzrastu
Jelena Milošević, kandidatkinja Novog tima za gradonačelnicu Šapca i Nemanja Pajić, nosilac liste sa predstavnicima crkve u Prnjavoru obišli su novi dečiji teren u naselju 6. reon. Dvorište pored nekadašnje crkvene kolibe u ovom naselju, na inicijativu i zajedničkim radom meštana i crkve, pretvoreno je jednim delom u teren za mali fudbal i košarku.
-U saradnji meštana naselja 6. reon i crkve urađen je sportski teren, na značaj velikog broja dece i njihovih roditelja, jer znamo koliko su sportske aktivnosti neophodne za zdravo detinjstvo. Prnjavor je dokaz da je mesto u kome se neguju vrednosti zajedništva. Šabac je grad sporta i drago mi je da je uz saradnju i dobru organizaciju urađen prostor za igru za naše najmlađe kako iz ovog kraja tako i iz cele mesne zajednice Prnjavor. Novi tim u svom programu za sport predvideo je značajnu podršku za razvoj rekreativnog sporta, koji doprinose zdravom životu, posebno u najranijem uzrastu.-kazala je Milošević.
Naselje 6.reon udaljeno je od centra sela 6 kilometara i ima oko 200 stanovnika. Ulaganjem u izgradnju terena ideja je da se najmlađim sugrađanima omogući bezbedno mesta za druženje, sportske aktivnosti i zdravo odrastanje.
-Šesti reon je deo Prnjavora, koji ima dosta stanovnika, pa smo se trudili da deca koja su daleko od centra Prnjavora, dešavanja u školi, vrtića mogu u slobodno vreme da se druže. Ovo je lepa priča, koju smo uspeli da realizujemo i to je samo početak.-rekla je Tanja Čarkić, kandidatkinja za odbornicu iz Prnjavora.
Osim terena u planu je izgradnja igrališta za decu, kao i rekonstrukcija crkvene kolibe stare 150 godina gde se po završetku radova planira održavanje slikarske kolonije.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa