18. jun 2020.18. jun 2020.
LISTA SUVERENISTI – DOSTA JE BILO SAŠA RADULOVIĆ

Odbranimo slobodu

Pokret „Dosta je bilo“ Saše Radulovića na parlamentarnim izborima zakazanim za 21. jun izlazi pod listom „Suverenisti“. Na glasačkim listićima naći će se pod rednim brojem 15. Jedan od kandidata za narodnog poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srbije je i Šapčanin Petar Perić.
„Želim da se zahvalim svim Šapčanima koji su dali potpis podrške za kandidaturu naše liste na parlamentarnim izborima. Bilo je teško, ali smo uspeli da prikupimo dovoljan broj potpisa. Pozivam sve građane Šapca i naše simpatizere da daju glas „Suverenistima“ i tako se izbore za bolju Srbiju. Pozivam sve Šapčane da izađu na izbore, da iskoriste svoje građansko pravo. Izborimo se zajedno za interese ovog naroda!
Na lokalnim izborima u Šapcu nemamo svoje predstavnike, ali smatram da će Šapčani biti savesni, i da neće dozvoliti da im neko drugi kroji sudbinu i ugrožava slobodu. Odbranimo demokratske vrednosti i pružimo šansu da se Šabac i dalje razvija, odbranimo svoju slobodu“ – istakao je Petar Perić, kandidat za narodnog poslanika na listi „Suverenisti“ pokreta Dosta je bilo.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa