11. avgust 2011.11. avg 2011.
OTVORENA KANCELARIJA NARODNOG POSLANIKA

SPONA VLASTI I GRAĐANA

Prošle srede narodni poslanik Republike Srbije sa liste Za evropsku Srbiju, Mihailo Purić, otvorio je kancelariju za građane. Nije samo posao problematika koja u najvećoj meri muči ljude- tvrdi narodni poslanik, koji će sa građanima Koceljeve razgovarati dva puta mesečno
Na spratu Doma kulture u Koceljevi prošle nedelje otvorena je kancelarija narodnog poslanika u kojoj će građani imati priliku, da svake druge srede, razgovaraju sa predstavnikom vlasti i predoče probleme sa kojima se suočavaju i daju svoje sugestije. Tom prilikom predsednik OO DS Koceljeva Milutin Cvejić istakao je da je jedan od strateških ciljeva ove partije da izlaze u susret građanima i da je otvaranje ove kancelarije dovođenje predstavnika najviše vlasti u neposredan kontakt sa građanima.
Narodni poslanik Mihailo Purić, koji već dve godine ima poslaničku kancelariju u Loznici, istakao je da je ona nastala kao potreba da neko ko ima u predznaku narodni poslanik treba da bude u kontaktu sa građanima i u toku trajanja poslaničkog mandata.
- Zaboravi se da skupština, osim donošenja zakona, ima obavezu da prati i sprovođenje tih zakona. Osnovna ideja je da se vrati poverenje u instituciju narodnog poslanika. Ljudi koji obavljaju taj posao moraju da vode računa o potrebama građana i oni moraju biti odgovorni - rekao je Purić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa