11. avgust 2011.11. avg 2011.
INTERVJU SA PREDSEDNIKOM NOVE SRBIJE VELIMIROM ILIĆEM

SMENA VLASTI NA VIDIKU

“Osnovna greška ove vlasti je što je razbila institucije ove države koje treba da daju sigurnost, bezbednost i garanciju za egzistenciju njenih građana“, tvrdi predsednik Nove Srbije
Prošle subote šabački Gradski odbor Nove Srbije posetio je predsednik stranke Velimir Ilić. Imajući u vidu da će se za nekoliko meseci održati redovni parlamentarni izbori, iskoristili smo priliku da mu postavimo nekoliko pitanja.
Da li je Vaša današnja poseta Šapcu i GO Nove Srbije “radnog karaktera“?
- Mi smo krenuli širom Srbije gde se razgovara o kadrovskim pitanjima, problemima zapošljavanja, a poseban naglasak je na selu što je prioritet. Pravimo kvalitetne projekte koje ćemo kao Nova Srbija i koalicija ponuditi narodu na izborima. Ti projekti su realni, pravi, i finansijski zatvoreni. Tačno će se znati ko će ih finansirati kao i koliko će se ljudi zaposliti. Osnovni problem je zaposliti građane Srbije da bi mogli da reše svoje egzistencijalne probleme. Srbi ne traže milostinju, neće da se hrane na kazanima i narodnim kuhinjama i hoće pošteno da rade, zarade i normalno žive.
Da li ste zadovoljni radom Gradskog odbora Nove Srbije u Šapcu?
- Imali smo problema sa kupovinom odbornika, ucenjivanjima ljudi, pretnjama da će ostati bez posla, međutim, sve smo to prevazišli, izašli smo iz lokalne vlasti, i sada nastavljamo normalne partijske aktivnosti.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa