9. jul 2020.9. jul 2020.
Beogradski doktori  na usluzi Šapčanima
NOVA POLIKLINIKA U ŠAPCU

Beogradski doktori na usluzi Šapčanima

Od 1. juna u ulici Tiršov venac 7. počela sa radom poliklinika „Jović“. Na usluzi Šapčanima svetski priznati beogradski stručnjaci. Cenovna politika: konkurentna i primerena
Nakon Moskve i Beograda, sticajem životnih okolnosti, a rukovođen željom da svojim skorašnjim sugrađanima obezbedi najbolju zdravstvenu uslugu doktor Boris Jović počinje privatnu praksu u Šapcu. Od prvog juna, u ulici Tiršov venac 7, počela je sa radom poliklinika „Jović“, sa uslugama pregleda lekara opšte prakse, specijalističkih pregleda, estetske medicine i hirurških intervencija.
-Želeo sam u Šapcu da otvorim nešto čega nema. Da im približim doktore iz Beograda bez dodatnih troškova prevoza i puta. Sada, kada je klinika počela sa radom i pod svojim okriljem okupila prestižna imena beogradske medicine, mogu da konstatujem da sam u tome uspeo, mogu da kažem da Šapčani kod nas imaju istu, ako ne i bolju uslugu nego u nekim privatnim klinikama u Beogradu.

Prestižni doktorski kadar
Doktorski kadar Poliklinike „Jović“ čine doktori sa Vojno-medicinske akademije i Kliničkog centra Srbije. Stručnjaci zavidnog iskustva i svetskog glasa.
-Imamo drugačiji kadar od onoga koji su Šapčani navikli da viđaju na klinikama. Prevashodno bih istakao svog oca prof. dr Nebojšu Jovića, maksilofacijalnog hirurga svetskog glasa, profesore endokrinologe, urologe, kardiologe, gastroenterologe - navodi doktor Boris Jović, specijalista radiologije sa VMA, koji je osnovne studije medicine završio u Moskvi u kojoj je i deset godina živeo, i dodaje da je trenutno prisustvo stručnjaka uslovljeno potrebom, odnosno brojem zakazanih pregleda, ali po ustaljenju broja pacijenata svaki doktor će imati svoj radni dan i dolaziće jednom nedeljno.

Do specijaliste brzo, bez čekanja i dodatnih troškova
Ideja osnivanja poliklinike je da naši sugrađani, brzo i bez dodatnih troškova dođu do neophodnih zdravstvenih usluga. Umesto da oni odlaze u Beograd, kreću se u okvirima svog grada, a pregled zakazuju u najbržem mogućem terminu. Bez suvišnih poziva i listi čekanja koje se „otežu“ mesecima.
Za cenovnu politiku, doktor Jović tvrdi da je konkurentna i primerena.
-Najveća prednost je više puta ponovljena činjenica da sada u svom gradu možete doći do doktora na čije preglede bi čekali nedeljama, i to uz pristupačne cene i bez troškova odlaska ili boravka u Beogradu- podvlači doktor Jović, treća generacija lekara u svojoj porodici.

Ultrazvučna dijagnostika i internističke grane
Kako doktor Jović navodi, iako je ova poliklinika registrovana na radiologiju, odnosno, ultrazvučnu dijagnostiku, bavi se i svim internističkim granama medicine: kardiologijom, urologijom, pulmologijom, gastroenterologijom, nefrologijom, dermatologijom.
Kada je reč o stručnosti kadra, doktor Jović kaže da, iako lideri u svojim specijalističkim oblastima, njihovi lekari kontinuirano pohađaju stručna usavršavanja, kako u zemlji tako i u inostranstvu, kako bi najsavremenija znanja iz oblasti medicine stavili u službu naših sugrađana.

Beograd-Moskva-Beograd-Šabac
Rođen u Beogradu, osnovne studije medicine završio je u Moskvi. Specijalizaciju iz radiologije završava na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu. U Šabac ga dovodi sudbina, tačnije ljubav. Oženio se šapčankom, a danas je u srećnom braku i otac je troje dece. Sedmogodišnja veza sa ovim gradom rezultirala je Poliklinikom, ali i velikom ljubavlju prema Šapčanima.
-Moj život pre Šapca se odvijao na relaciji Beograd-Moskva. Tada nisam ni slutio da ću doći u Šabac, i baš ovde otvoriti kliniku. Prvi susret sa ovim gradom je bio prijatno iznenađenje, danas je to već ljubav. Sedam godina živim u gradu koji se konstantno razvija. Sređene su ulice, centar, bazen. Ljudi su me odlično prihvatili i zavoleo sam ovaj grad. Ne planiram da se vraćam u Beograd, iako sam tamo rođen-tvrdi doktor Boris Jović.
Ž.P.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa