16. jul 2020.16. jul 2020.
Saopštenje Zajedno za Srbiju

Monstruozni i opasni navodi saopštenju SNS-a

Gradski odbor Zajedno za Srbiju Šabac, oglasio se saopštenjem povodom, kako ističu “monstruoznih i opasnih navoda iznetih u saopštenju šabačkog odbora Srpske napredne stranke”, koje prenosimo u celosti:
Srpska napredna stranka je pokrala izbore u Šapcu tako što je angažovala više stotina kriminalaca da kupuju glasove. Gradska izborna komisija i Upravni sud su odlučili da će na 27 biračkih mesta ovi izbori će biti ponovoljeni. Borićemo se pred Ustavnim sudom da izborni zločin Naprednjaka bude sankcionisan i da izbori budu ponovljeni na svih 100 biračkih mesta.
Ali, sada je vreme da se svi zajedno borimo za živote i zdravlje Šapčana. Saopštenje SNS-a posle odluke GIK-a o tome da će izbori biti ponovljeni posle vanredne situacije je opasno. Laži koje su tamo iznete su monstruozne.
Šabac se najbolje organizovao u odbrani od epidemije pre nekoliko meseci. Danas, Šabac je ponovo najbolje organizovan grad u Srbiji u borbi sa opakom bolešću. Nebojša Zelenović i njegov tim uspeli su da obezbede veliki broj testova za virus Korona i tako stvorili osnovnu pretpostavku za suzbijanje zaraze. U Šapcu se testira između 60 i 100 pacijenata svakoga dana i rezultati se dobijaju u najkraćem roku.
Tačni i pravovremeni testovi na virus Korona u Šapcu raskrinkavaju laži režima SNS-a o broju zaraženih ljudi u Srbiji. Kako je moguće da od 100 testiranih pacijenata u Šapcu 76 bude pozitivno, a da od 9.000 testiranih pacijenata u Srbiji samo kod 350 bude potvrđena bolest? Moguće je zato što režim laže. To je pravi razlog histerije Naprednjaka, koji su u Šapcu pokrali izbore, a ne odluka Gradske izborne komisije da se izbori ponove onda kada se za to steknu uslovi.
Sve je laž u sramnom naprednjačkom saopštenju. Šabac je daleko od toga da je najugroženiji grad u Srbiji. Razlika je u tome što se samo u Šapcu istinito i pravovremeno vrši testiranje. Bez ovoga nije moguće efikasno suzbiti zarazu.
Naprednjaci su pokrali izbore u Šapcu, a lažu o zarazi u Srbiji, kao što bezočno lažu optužujući Zelenovića. Aleksandar Vučić je pre nekoliko dana izjavio da je u Šapcu izmišljena vanredna situacija. Onda, na prošloj sednici Skupštine grada, naprednjaci nisu glasali za uvođenje vanredne situacije. I Vučić i njegovi šabački poslušnici poručili su građanima Šapca da im ne preti nikakva opasnost i da ne treba ništa preduzimati. Sada, u ovom bezočnom saopštenju, naprednjaci optužuju Zelenovića za zlodelo koje su upravo oni počinili. Naprednjaci su želeli da niko prstom ne mrdne da bi njihova izborna krađa bila završena.
Grad Šabac je najbolje organizovan u odbrani od zaraze u Srbiji. Borićemo se i pobedićemo bolest, mi građani Šapca, svi zajedno. U tome nas neće sprečiti bilo čije laži i zlodela. Aleksandar Vučić i njegovi šabački poslušnici svojim bezočnim neistinama i manipulacijama, besni zato što izbornu krađu nisu pretvorili u preuzimanje grada u svoje ruke, ugrožavaju živote i zdravlje građana našag Šapca. Slobodni grad Šabac će ih pobediti, kao što će savladati i opaku bolest.
go zzs Šabac

Najnoviji broj

26. januar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa