16. jul 2020.16. jul 2020.
Pobeda ljubavi  Sare  i Gorana
SUDBONOSNO DA NA FUDBALSKOM IGRALIŠTU

Pobeda ljubavi Sare i Gorana

Prijateljski susret domaće ekipe OFK “Napredak” iz Banovog Polja i gostujuće FK “Dobrava” iz Vukošića, odigran 28.06. 2020. godine na igralištu u Banovom Polju, bio je “više od igre”.
Na samom terenu, kapiten domaće ekipe Goran Makivić, serviser akumlatora s ponosom kaže Mačvanin po babi i dedi je zaprosio izabranicu svog srca Saru Prem, operatera u kladionici iz Beograda. S posebnim “žarom”, pitao je, da li hoće da se za njega uda, a ona je odgovorila potvrdno
- Naša ljubav započeta je pre dve godine. Sada je krunisana brakom i drago mi je zbog toga. Igrao sam fudbal u više beogradskih klubova ali “Napredak” iz Banovog Polja je moja velika ljubav kojoj se često vraćam i uvek s posebnim zadovoljstvom. Tako je bilo i ovoga puta, kada sam isprosio Saru i ona odlučila da se uda za mene, dodaje Goran.
Tako su sklopili brak, tek što se sudija Predrag Kovačevići iz Glogovca spremao da označi početak utakmice.
Kompletna ekipa domaćina se uputila ka ivici terena, prateći svog kapitena. On je sa prstenom u ruci, klekao ispred svoje izabranice i uputio joj sudbonosno pitanje.
Kroz suze radosnice Sara je odgovorila DA.
Saigrači su srećnom paru priredili pravu bakljadu, a gledaoci ih pozdravili dugotrajnim aplauzom, piše Mačva info.
Utakmica je odigrana po pravoj letnjoj kiši, a o “prijateljstvu”, najbolje svedoči rezultat ( 4:4) uz mnogo neiskorištenih prilika za gol na obe strane.
Pobedila je ljubav Sare i Gorana, primetili su mnogi.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa