16. jul 2020.16. jul 2020.
NOVAJLIJA NA POČETKU
FUDBAL: SUPER LIGA 2020/21

NOVAJLIJA NA POČETKU

Novu, četvrtu uzastopnu superligašku sezonu, fudbaleri MAČVE će započeti na domaćem terenu prvog dana avgusta kada im gostuje OFK BAČKA, povratnik u najviši rang. Povratnici će biti takmaci Šapčanima i u drugom kolu, ekipa METALCA će u Gornjem Milanovcu dočekati „crveno-crne“.
Već u trećem kolu Šabac će gledati šampione. CRVENA ZVEZDA brani titulu i u Pocerskoj će biti u trećoj rundi. Posle ovog duela Mačva će u Niš, a u petom kolu u Šapcu je i treći povratnik u Super ligu NOVI PAZAR.
Na stadionu PARTIZANA Mačva će gostovati u 13. kolu, dok će put Novog Sada, na megdan VOJVODINI u 17. rundi.
U narednom broju objavićemo kompletan i potpun raspored prvog dela sezone u proširenoj Super ligi sa 20 članova.
Tošić u Beogradu
Doskorašnji levi bek Mačve NEMANjA TOŠIĆ napustio je redove Šapčana i karijeru će nastaviti u ekipi Čukaričkog. U Šabac je došao iz ekipe Sinđelića pre dve sezone, ustalivši se na poziciji beka. On je i prvi nesuđeni reprezentativac direktno pozvan iz Mačve u seniorsku reprezentaciju posle mnogo decenija. Bio je na spisku igrača koji su trebali da nastupe na turniru koji je kasnije otkazan.
U Mačvi naredne sezone neće igrati ni PETAR GIGIĆ, napadač koji je u Šapcu bio na pozajmici u protekloj polusezoni, a inače je igrač Partizana, karijeru nastavlja u mađarskom Ujpeštu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa