18. avgust 2011.18. avg 2011.
POČINjE PRVENSTVO SRPSKE LIGE GRUPA “ZAPAD“

KLAPA PRVA ““ TREĆI PUT

Posle dvomesečne pauze, 20.08.2011.godine počinje novo prvenstvo Srpske lige grupa “Zapad“. Prvu utakmicu FK “Mačva“ igra u Čačku sa FK “Sloboda“ u nedelju 21.08.2011.godine sa početkom u 17 časova
Kako šabački srpskoligaš dočekuje početak novog prvenstva?
Izmiksovanog, ali u suštini istog rukovodstva. Na čelo upravnog odbora je došao Dragorad Tomić, čime je formalizovano i stvarno stanje u rukovođenju klubom. Nova uprava je tokom pripremnog perioda obezbedila maksimalne uslove za rad sportskog kolektiva, od pojačanja igračkog kadra i stručnog štaba, preko opreme, uslova za trening i odigravanje neuobičajeno mnogo prijateljskih utakmica, do ishrane igrača i stručnog štaba.Uz principijelni stav rukovodstva, okrenutog isključivo radu i rezultatima ostvarenim na sportskom terenu, možemo slobodno reći da FK “Mačva“ sa organizacionog aspekta u potpunosti spremno dočekuje novo prvenstvo sa ambicijom da, uz obećanje da ovog puta neće biti nikakvih izuzetaka, ostvari visoke ciljeve u svim kategorijama. Sa stanovišta rukovodstva ništa novo i neočekivano.
Stručni štab je renoviran. Dosadašnji v.d.pomoćnog trenera Miroslav Popović je ustupio svoje mesto nekadašnjem igraču FK “Radničkog“ i FK“Mačve“, Dejanu Vilotiću.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa