23. jul 2020.23. jul 2020.
Odluka u baražu
FUDBAL: REGION ZAPADNE SRBIJE

Odluka u baražu

Mesto popunjava najbolji tim u baražu. Dva kola, tri kluba odlučuju o popuni mesta u Kolubarsko-mačvanskoj zoni. U slučaju uspeha Vladimiraca, ostaje mesto u Okružnoj ligi o čemu odlučuje FS Mačvanskog okruga
Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije doneo je odluku o popuni jednog preostalog mesta u Kolubarsko-mačvasnkoj zoni, upražnjenog posle odluke da u Srpskoj ligi ostane 18 ekipa, što je omogućilo i Mačvi iz Bogatića da ostane u trećem rangu. Pledirali su na epitet zonaša ubski „Radnik“, vladimiračko „Jedinstvo“ i dosadašnji član „Brezovica“, a iako prvobitno FSS nije dozvolio bilo kakve zvanične mečeve u nižim rangovima u sezoni 2019/20. ipak će na terenu biti odlučeno ko će biti 16. zonaš. Najpre će na neutralnom terenu odigrati meč Brezovica i Radnik, a potom pobednika očekuje, na neki način, finale protiv Jedinstva iz Vladimiraca, takođe na neutralnom „bunjištu“. Datumi nisu određeni još, usled vanredne situacije u većini gradova.
Ovakva odluka otežava situaciju i Fudbalskom savezu Mačvanskog okruga. Naime, ukoliko Jedinstvo bude bolje u svom meču i izbori poziciju u četvrtom rangu, presotaje slobodno mesto u Okružnoj ligi.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa