18. avgust 2011.18. avg 2011.
Manifestacija Šabac "Shoping Night"

NOĆ KUPOVINE

Prvi put u našem gradu u organizaciji Grada Šapca, Turističke organizacije i Šabac Fashion Day team, po uzoru na svetske metropole. Veče s fantastičnim ponudama i promocijama, za kupce i preduzetnike!
Događaj Šabac Shoping Night ili Noć kupovine, je koncipiran tako da u petak, 02. 09. 2011, u periodu od 18-24 časa u svim prodajnim, uslužnim i ugostiteljskim objektima koji su uključeni u manifestaciju, posetioci imaju mogućnost kupovine po znatno sniženim cenama u rasponu od 10-70%.
Povodom najave ovog dešavanja u Gradskoj upravi Šapca u petak 12. avgusta održan je sastanak predstavnika organizacionog odbora „Šabac Shopping Night“ (Gradske uprave, TOŠ, ŠFD) i učesnika vlasnika prodajno uslužnih i ugostiteljskih objekata. Odziv sastanku, preduzetnika za učešće na manifestaciji je bio fantastičan. Na sastanku je prezentovan koncept i program „Šabac Shopping Night“
Naravno, čitavo ovo komercijalno-umetničko događanje je propraćeno bogatim muzičko-scenskim, izložbenim programom, što čitavom događaju daje jednu sasvim novu dimenziju kupovine i zabave za celu porodicu!

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa