30. jul 2020.30. jul 2020.
Mozzart isporučio  više od 20 tona  pomoći
Kovid bolnicama u Srbiji

Mozzart isporučio više od 20 tona pomoći

U akciji koja je organizovana u čitavoj Srbiji učestvovalo više od 200 zaposlenih ove kompanije i brojni sportisti i druge javne ličnosti
Više od 20 tona svežeg voća, vitaminskih napitaka, na hiljade kvalitetnih obroka zaposleni Mozzarta, njih više od 200, dostavili su proteklih dana u sve kovid bolnice u Srbiji. Poslednje u nizu bile su opšte bolnice u Valjevu, Šapcu, Čačku, Užicu, Zlatiboru, Priboju i Prijepolju.
Ova je još jedna društveno odgovorna akcija kompanije Mozzart. Od početka epidemije regionalni lider u priređivanju igara na sreću izdvojio je više od pola miliona evra za pomoć srpskom zdravstvu. Akcija se realizovala u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, a podržali su je i brojni sportisti, ali i druge javne ličnosti – Vladimir Štimac, Željko Rebrača, Dejan Tomašević, Novica Veličković...
Šabac je epidemiološko žarište, prema poslednjim podacima više od polovine novozaraženih korona virusom u Mačvanskom okrugu je iz ovog grada. Zaposleni u “crvenoj zoni” u Opštoj bolnici u Šapcu neprekidno rade na brizi i lečenju pacijenata, pod punom medicinskom opremom, bez stajanja.
-Kompanija Mozzart isporučila nam je značajnu količinu svežeg voća i ceđenih sokova namenjenih medicinskom osoblju sa prve borbene linije, koji danonoćno vode brigu o oporavku kovid pozitivnih pacijenata u Opštoj bolnici Šabac. Svaki poklon paket je krcat uredno aranžiranim korpicama svežeg voća i ceđenih sokova. Ukupno 130 paketa koji teže oko 1,5 t isporučeno je juče u našu ustanovu koji nesumnjivo, predstavljaju dodatni nutricionistički podsticaj u vidu vitaminsko-energetske injekcije zaposlenima da istraju u iscrpljujućem smenskom radu pod zaštitnom opremom - poručili su iz te bolnice.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa