18. avgust 2011.18. avg 2011.
SEDMI TRKAČKI DAN NA HIPODROMU U ŠAPCU

ARTISTU MEMORIJAL

Ministar Predrag Marković uručio pobednički pehar Slobodanu Tešiću, vlasniku jednog od najboljih srpskih konja. Minjin memorijal Kamenom, dvogodcu Gorana Gagića iz Bogatića. Parada priplodnih kobila, nove šabačke ergele. Brojnu publiku u vrelom danu zabavljali mali voltižeri, padobranac, motorni zmajevi, a najlepši šešir, nosila Karolina Tol iz Poljske
Po izuzetno toplom vremenu u pet galopskih i jednoj galopskoj trci u sulkama, prošle nedelje na Šabačkom hipodromu, sedmog trkačkog dana učestvovalo je šezdeset konja.
U trci dana “Memorijal kralja Aleksandra“ pobedio je petogodi Artisto iz štale “Tešić“. Artista je jahao Ilić, a vlasništvo je Slobodana Tešića iz Beograda. Njemu je Predrag Marković, ministar kulture i informisanja u Vladi Srbije uručio pobednički pehar u društvu doktora Slobodana Mirkovića, predsednika Skupštine grada Šapca i ostalih zvaničnika šabačkog hipodroma. Pobedniku su pripale i druge nagrade.
Trka dana bila je izuzetno uzbudljiva, a bolji poznavaoci ovog sporta kažu da je bilo ko drugi pobedio ne bi bilo iznenađenje. Napomenimo i to da je start mašina bila puna, baš kao i tribine šabačkog hipodroma.
Drugo mesto osvojio je Kid Frst, vlasnika i jahača Tike Vujkovića. Treći je bio Ivo Džima sa Jovanovićem u sedlu, vlasništvo štale Antilop, a četvrti Italos sa Atanasovim u sedlu.
Trka, kako su je nazvali za slavu i nezaborav ( Memorijal kralja Aleksandra“) trčana je na 2.400 metara, po četvrti put u Šapcu. Staza je bila meka, udobna i bezbedna.
U trećoj trci ovog dana “Memorijalu Miomire Minje Knežević“ na 1.350 metara za dvogode konje, pobedio je Kameni, vlasnika Gorana Gagića iz Bogatića. Jahao ga je jedan od najboljih srpskih džokeja Đorđe Perović, a u treningu je kod Dušana Pajića, u ergeli Surčin.
Drugo mesto osvojio je Erikson sa Moskovim u sedlu, treće My Iron, a četvrto Astana.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa