18. avgust 2011.18. avg 2011.
LETNjE ŠKOLE ENGLESKOG JEZIKA

UČENjE KROZ ZABAVU U LONDONU

Kompanija “The English Book“ u Srbiji postoji već sedamnaest godina. Posebno odeljenje posvećeno organizovanju letnjih škola engleskog jezika u inostranstvu. Za svoje polaznike, kako navode, biraju najbolje što može da se dobije u Velikoj Britaniji. Kroz igru i zabavu deci omogućeno učenje engleskog jezika, upoznavanje sa kulturno istorijskim znamenitostima mesta u kom borave i možda najbitnije, povezivanje i razmena iskustava sa vršnjaciam iz celog sveta. Od ovog leta počeo sa radom i kamp u našoj zemlji
Pre skoro dve decenije, kada je izbor udžbenika za engleski jezik u Srbiji bio znatno manji nego danas, englez Ričard Braun (Richard Bronjn) otvorio je u Beogradu inostrano zastupništvo za nabavku i distribuciju knjiga na engleskom jeziku “The English book“. Nekoliko godina kasnije, delatnost firme je proširena. U sklopu već postojećih aktivnosti, organizovano je novo odeljenje čiji je primarni zadatak organizovanje letnjih škola i kampova engleskog jezika u inostranstvu.
- “The English book“ je počeo da radi pre 17 godina, tačnije, 1993. Naša osnovna delatnost je bila izdavanje udžbenika. Srpsko tržište je tada bilo dosta siromašnije po tom pitanju. Pored toga, za Beograd sam se odlučio jer je ceo život to moj drugi grad. Rođen sam u Engleskoj, ali mi je majka Beograđanka pa sam svako leto provodio ovde. Pet godina nakon osnivanja firme, rešili smo da našu delatnost proširimo na obrazovni turizam ““ kaže Ričard Braun.
Mogućnost da preko “The English Book“ otputuju u Veliku Britaniju na početku su imali samo oni koji su preko ove firme nabavljali knjige. Međutim, nekoliko godina kasnije cela priča poprima ozbiljnije okvire.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa