13. avgust 2020.13. avg 2020.
KRIVINA U OGLEDALU

Otvoreno pismo dr Pajiću

Izvinjavam se što moram odmah, onako među rebra, ali stvarno ne mogu a da ne Vam ne postavim pitanje – Kako vas nije sramota?
Koliko god dugo čovek pratio političku situaciju u zemlji i na lokalu, čovek nikada ne može da bude u tolikoj meri spreman na gadosti i prostakluke koje se preminjuju u toj političkoj areni. Konferencija za štampu na koju po dobrom starom kukavičkom odnosu Srpska napredna stranka nije pozvala sve šabačke medije i novinare, već samo neke, pravi je dokaz koliko ova stranka i Vi vređate inteligenciju sopstvenih birača. Zašto sopstvenih? Pa, zato što se po uhodanom maniru SNS, funkcioneri ove partije obraćaju samo svojim biračima. Ovoga puta ste se, međutim, dobro prevarili i da smo normalno društvo sami sebe bi izopštili iz politike i bitisanja na političkoj sceni za vjek i vjekove, što Vam ja svakako od srca ne želim. Dok ste Vi tu gde jeste, to je nabolji dokaz za svaku reč koju sam o SNS ikada napisao.
A, šta se to toliko strašno desilo na konferenciji za štampu dr Pajića. Vi ste, kao kandidat za gradonačelnika Šapca, optužili aktuelnog gradonačelnika Nebojšu Zelenovića da je kriv zato što nije proglasio vanrednu situaciju deset dana ranije!!!??? Čekajte, svi odreda, od Prvorođenog, preko onog otimača poslova ženama u Ćupriji, do lokalnih naprednjaka ste optužili Zelenovića da je izmislio vanrednu situaciju kako bi još koji dan ostao na vlasti. Optužili su Zelenovića da je izmislio i epidemiju. Koronavirus je pokvarila naprednjačke planove da uživaju u plodovima svoje izborne krađe, pa je krivac pronađen u Zelenoviću.
Dakle, Zelenović je izmislio vanrednu situaciju, tako ste pričali. Naprednjaci su, dalje, odbili da pošalju predstavnika Zavoda za javno zdravlje na sednicu Štaba za vanredne situacije grada Šapca na kojoj je glasano za uvođenje vanredne situacije, koju je Zelenović izmislio da bi ostao na vlasti, ali je nije uveo deset dana ranije. I ne samo to, nego predstavnik Bolnice u Štabu za vanredne situacije bio je uzdržan prilikom tog istog glasanja. Na sednici Sklupštine grada, svi redom naprednjaci, ponovo su optužili gradonačelnika da izmišlja vanrednu situaciju da bi ostao na funkciji još neki dan. I onda kao šlag na tortu , Vi dr Pajiću kažete da je Zelenović zakasnio sa uvođenjem vanredne situacije.
U svom bezobrazliku dr Pajiću, idete dalje i optužujete Zelenovića da je kriv za masovno zaražavanje Šapčana i za sve smrtne ishode tim povodom u našem gradu. Ja nisam Zelenovićev advokat, ali verujem za sebe da sam zdravorazumsko biće koje mislim svojom glavom i da nema tog Zelenovića ili dr Pajića koji me mogu ubediti u nešto što nije istina i činjenica. A, istina i činjenica je da je ste Vi dr Pajiću poput, da ne kažem čega, ćutali i krili se sa koronavirusom, sada ne znam tačno da li sedam ili deset dana. To nisu čaršijske priče, već izjava ministra, kojeg Vi doktore odbojke savetujete, Mladena Šarčevića. Ministar prosvete je sam rekao u izjavi Kuriru da Vas je on bukvalno oterao kod lekara i na testiranje. U međuvremenu ste zarazili svoju porodicu, ali i mnoge druge porodice, da ne ponavljamo – zubara, automehaničara i Bog te piuta koga sve.
I sada Vi, takvi kavi ste, držite lekcije nekome. Kako Vas nije sramota, ponovo se pitam. Da li je ijedna rečenica koju ste pročitali laž ili kampanja? Istina je čudo, kao što je istina da u Šapcu nije bilo dovoljno PCR testova, da su kadrovi SNS najpre predložili zatvaranje Jazakija na dve nedelje, a onda posle ribanja Ane Brnabić, brže bolje dva sata kasnije korigovali svoje mišljenje, da ste ćutali kada ste bili zaraženi i širili zarazu. Istina je i to da je u Šapcu bila organizovana sednica Glavnog odbora Demokratske stranke, ali je istina i da na njoj nijedan član nije zaražen, to je tek lako proverljivo.
Gospodine dr Pajiću, nije sramota biti bolestan, sramota je lagati i raditi u politici to što vi radite. U jednoj stvari ste se prešli. Sledite matricu ponašanja Vašeg šefa prema stanovnicima Srbije, ali niti ste Vi Aleksandar Vučić, niti je narod toliko glup i lud koliko vi mislite. I da ne bude posle da nešto niste rekli, ostao je zapis televizije KCN Zapad na Jutjubu gde se može jasno videti da ste rekli to što ste rekli.
I još nešto dr Pajiću, nešto niste izgledali dobro na snimku. To se vidi iz aviona. Ni masku njiste držali na pravilan način, kao što su to učinili vaši kopoverenici SNS u Šapcu dr Birmančević i Mićić. Maska se nosi i preko nosa. Znamo da vas boli uvo za okolinu, nego vam velim zbog Vas. Antitela ne traju, kako kaže struka, duže od šest meseci. Od srca vam želim dobro zdravlje, ali za to nije dovoljna samo nečija želja, već da se tako i ponašate.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa