13. avgust 2020.13. avg 2020.
ILIĆ NOVO POJAČANjE
VATERPOLO: VK ŠABAC

ILIĆ NOVO POJAČANjE

Peto novo igračko ime u klubu. Iskazao se u duelima protiv Šapca u finalnoj seriji. Adut defanzive pre svega. Igrači na okupu, pripreme po dobijanju dozvole i dolasku trenera Nikolića u Šabac
Nekadašnji mladi vaterpolo reprezentativac i potencijalni član najbolje seniorske selekcije Srbije STEFAN ILIĆ novo je pojačanje šampiona Srbije, Vaterpolo kluba ŠABAC. Ovaj 25-godišnji igrač u naš grad dolazi iz Crvene Zvezde, gde je bio jedna od nosilaca igre. Ističe se pre svega igrom u dobrani. „Čivijaši“ su ga upamtili po dobroj igri u finalnoj seriji 2019. godine kada je čuvao centre Šapca, a u Beogradu je i dao odlučujući gol za pobedu u drugom meču finalne serije.
Ilić je peto novo ime u ekipi Šapca tokom leta kada govorimo o igračima. Za sada su ugovore potpisali: Janković (C. Zvezda), reprezentativac Stojanović (Miškolc – Mađarska), reprezentativci Crne Gore Ćetković (Budva) i Gardašević (Jadran H. Novi) i Ilić (C. Zvezda). Uz njih u Šapcu je i novi trener, proslavljeni Emil Nikolić. Otišli su: Rogač (Oradea), M. Radulović (Radnički), N. Radulović (Novi Beograd) i Gavrilović (Vojvodina). Prvenstvo Prve A lige startuje 26. septembra.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa