3. septembar 2020.3. sep 2020.
“Kiriku” – trafika na kućnoj adresi
PRVI PUT U ŠAPCU DOSTAVA SA KIOSKA 24 SATA

“Kiriku” – trafika na kućnoj adresi

Šapčani prvi put imaju priliku da naruče sve što im treba sa kioska i da im to bude doneto na kućnu adresu i to 24 časa dnevno. “Kiriku” je u utorak počeo sa radom u Gospodar Jevremovoj ulici br. 47.
Asortiman je veoma veliki i obećava da će svako pronaći ono što mu treba. Pored standardne robe široke potrošnje: pića, slatkiša, grickalica, cigareta... u ponudi je još mnogo toga. Uz tople sendviče odlično ide kafa za poneti, a posle toga treba se i zasladiti, a tu je slatki program “Stamenski” sa domaćim tortama i kolačima. Nakon jela lepo je pročitati novine ili neku knjigu “Vulkan” izdavaštva. Kome zatreba na “Kiriku” trafici može da uplati račune, razmeni ili kupi stranu valutu ili fotokopira nešto. Studenti i đaci fotokopiranje mogu da obave sa 50 odsto popusta.
Za osobe sa invalidtitetom dostava je besplatna.
-Pozivam šabačka udruženja osoba sa invaliditetom da nam dostave imena svojih članova, kako bi i oni znali da imaju ovu mogućnost, ali i da ne dođe do zloupotreba. Asortiman pokriva sve. Dostava traje 24 časa. Potreba za ovakvom uslugom postoji, što se videlo i po tome što su ljudi počeli da zovu i raspituju se čim smo podelili letke, kaže Natalija Jelić, vlasnica “Kiriku” trafike.
“Kiriku” ima i svoju “Fejsbuk” i “Instagram” stranicu. Broj za dostavu je 066/65-11-114

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa