3. septembar 2020.3. sep 2020.
Dodeljeni  sertifikati
Završena obuka za nezaposlene u Centru stručno usavršavanje

Dodeljeni sertifikati

Obuka za nezaposlene u CSU. Saradnja sa šabačkom kompanijom „Galeb“. Teorijski i praktični deo. Sticanje novih znanja i veština. Lakše do posla
Polaznicima Osnovne informatičke obuke na računarima i Obuke za rad na CNC mašini u Centru za stručno usavršavanje dodeljeni su sertifikati o uspešno završenoj edukaciji.
Pomenuti program za nezaposlene sa teritorije grada Šapca realizovan je po akreditaciji za obrazovanje odraslih Centra za stručno usavršavanje u saradnji sa lokalnom samoupravom.



Osnovni cilj je da polaznici obuke sticanjem sertifikata, odnosno potrebnih znanja i veština budu konkurentni na tržištu rada i lakše pronađu posao.
-Moram da istaknem da su od početka realizacije programa neki od polaznika već pronašli posao, što nas raduje. U saradnji sa kompanijom “Galeb” realizujemo obuku na CNC glodalici - rekao je direktor Centra za stručno usavršavanje Branko Filipović.
Šabačka firma “Galeb” pružila je potporu stručnom osposobljavanju kroz praktični deo nastave. Nadaju se da će u narednom periodu biti deo sličnih projekata i stručnog osposobljavanja kadrova.
-Naša kompanija je spremna da podrži i teorijsku i praktičnu nastavu za zanimanja u oblasti elektro-mašinstva, jer smatramo da su ona trenutno deficitarna, te je važno da postoje obuke za njih ne samo kada je u pitanju grad, nego i šire - ističe Nataša Marković generalni direktor kompanije “Galeb”.
M. Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa