3. septembar 2020.3. sep 2020.
Odmah derbi!
VATERPOLO: SUPER LIGA

Odmah derbi!

Žreb odlučio da veliki derbi bude već u prvom kolu. Domaća liga jedna od najzanimljivijih do sada. Novi Beograd u poslednjem kolu u godini
Naredna vaterpolo sezona u Srbiji, u najavi, biće jedna od najinteresantnijih u ovom veku, po neizvesnosti možda ispred one dve u kojima smo imali dva tima na finalnom turniru Lige šampiona, od čega jednog pobednika, kao i pobednika Evro kupa. Nisu ekipe toliko jake, ali će domaća liga kvalitetom biti odmah do pomenute.
Žreb u Vaterpolo savezu Srbije odlučio je da dva od četiri favorita za titulu odmere snage već u prvom kolu 26. septembra. Kakav derbi očekuje naš grad kada na Gradski bazen dođe osvajač Kupa. U velikom derbiju, šampion Srbije, ŠABAC, predvođen trofejnim trenerom Emilom Nikolićem dočekaće pobednika Kupa i klub koji prethodnih sezona napreduje i ne skiva šampionske ambije, kragujevački RADNIČKI, koji na klupi ima Uroša Stevanovića, dugogodišnjeg trenera Kragujevčana. U prvom kolu se sastaju još Crvena Zveda i Partizan.
Posle derbija Šapčani putuju u Novi Sad, a potom dočekuju Stari Grad. U polusezoni će Šabac gostovati i Partizanu u četvrtom, odnosno Crvenoj Zvezdi u šestom kolu. Sladokusci imaju idealno otvaranje sezone, ali i zatvaranje, jer u poslednjem, devetom kolu, 23. decembra, u Šapcu gostuje još jedan silan tim, NOVI BEOGRAD, predvođen Vladom Vujasinovićem. Kompletan raspored objavićemo u poslednjem septembarskom štampanom izdanju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa