10. septembar 2020.10. sep 2020.
Nova knjiga Jelice Greganović  „Život za poneti“ u prodaji
LAGUNA vam predstavlja

Nova knjiga Jelice Greganović „Život za poneti“ u prodaji

Od autorke bestselera „Osmeh za svaki dan“ i „Zovem se Mama“ Jelice Greganović stiže nova knjiga priča „Život za poneti“.
Kažu da nije lako u svakodnevnim životnim mukama prepoznati i nešto smešno, videti sopstvene greške i nasmejati se, ne samo na situaciju koja nas zadesi, nego i na svoj račun, a Jelica to čini prirodno. Ona se, naizgled opušteno, na sav glas smeje onome što nam se dešava. A to nije uvek jednostavno, i smatra se za vrhunsko dostignuće.

POKOLN KNjIGE ZA ČITAOCE „GLASA PODRINjA“
Najbrža dva čitaoca koja odnesu najnoviji broj „Glasa Podrinja“ u Laguninu knjižaru u ulici Gospodara Jevrema 18, dobiće na poklon knjige.


U knjizi „Život za poneti“ nalazi se mnogo korisnih, dubokih, životnih saveta, vešto skrivenih u naizgled laganom štivu, koje se čita u dahu.
„’Život za poneti’ su priče o životu koji je samo naizgled ostao iza nas, o životu koji upravo živimo i onome što jedva čekamo da doživimo. Priče o životu koji sa sobom nosimo u džepovima sećanja i nadanja, o onome što nas spaja, čineći naša življenja jedinstvenom, neponovljivom pojavom. ’Život za poneti’ je knjiga o životu života i osmeha vrednom“, rekla nam je autorka Jelica Greganović.
Ovo su priče koje će vas nasmejati, koje će vas inspirisati, koje ćete prepričavati i voleti. „Život za poneti“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa