1. septembar 2011.1. sep 2011.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA “ZAPAD“

JOŠ JEDNA KOCKICA

ŠABAC: FK „MAČVA“ - FK “JASENICE 1911“ (Smederevska Palanka) 3:0 (2:0)
Šabac, 28.08.2011.godine. Stadion FK “Mačve“. Gledalaca 500. Glavni sudija: Perendić Željko (Užice). Pomoćne sudije: Jevremović Stefan (G.Milanovac) i Ivković Marko (Lajkovac). Strelci: 1:0 40. minut Tarabić, 2:0 45. minut Radovanović, 3:0 47. minut Gavrić (penal). Žuti kartoni: Gavrić u 31. minutu, Milinković u 81. minutu (FK “Mačva“), Petrović u 31. minutu, Mišić u 47. minutu, Radunović u 64. minutu (FK “Jacenice 1911“).
FK „Mačva“: Radukuć - Pejović, Đukanović, Radovanović, Ristivojević- Samurović, Zarić - B.Živanović (od 72. minuta Milinković), Gavrić ““ Tarabić (od 83. minuta Todorović) -Gajić (od 65. minuta Vuković).
U prvoj utakmici ovogodišnjeg prvenstva Srpske lige, u Šapcu je gostovala ekipa iz Smederevske Palanke, inače novajlija u ligi, koju je u prolećnom delu sezone FK “Mačva“izbacio iz takmičenja za kup pobedom u Palanci sa 3:0. Posle poraza na svom terenu u prvom kolu od Železničara (Lajkovac) sa 2:0, Palančani su očigledno došli u Šabac da što skuplje prodaju svoju kožu.
Da nije bilo prekida (slobodan udarac, korner i jedanaesterac) možda bi u tome i uspeli. Ovako, svoju šansu za osvajanje prvih ovosezonskih bodova moraju tražiti na drugom mestu.
Inače, tokom utakmice bila je očigledna razlika u kvalitetu ove dve ekipe i pobeda Šapčana nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Suđenje je bilo veoma dobro.
U narednom, trećem kolu, FK “Mačva“ gostuje u Ljubiću, ekipi FK “Polet“ i po svoj prilici trebalo bi i tu da uknjiži nova tri boda.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa