10. septembar 2020.10. sep 2020.
odlikaši ašk tempa: prvenstvo Srbije seniori

odlikaši ašk tempa: prvenstvo Srbije seniori

ATLETIKA

Devet medalja

Mačva od vikenda ima devet osvajača medalja u seniorskoj atletskoj konkurenciji u Srbiji. Na Prvenstvu države u Novom Pazaru, ALEKSANDAR GRNOVIĆ (Sprint Badovinci) postao je šampion u disciplini 110 metara sa preponama i u skoku motka, dok je u skoku udalj zaslužio ovaj put bronzu. Njegov klupski drug ĐORĐE JOVANOVIĆ je vicešampion motke.
AŠK Tempo se može pohvaliti sa četiri odličja. KATARINA GAČEVIĆ je vicešampin u bacanju diska, a do „srebrnog“ sna stigle su i TAMARA PAVLOVIĆ, kladivo, i MILICA POZNANOVIĆ, kugla. ALEKSANDRA PAVLOVIĆ je treća u bacanju kladiva u Srbiji.
U isto vreme u Sremskoj Mitrovici je priređen „Memorijal Mihajlo Mika Švraka“ gde su u različitim starosnim kategorijama Šapčani osvojili više odličja. Šampion je NEMANjA TADIĆ (Cer), najbrži na 100 metara a Todorović (Cer) na 1000. TEODOR ANTIĆ (AŠK Tempo) je vicešampion na 1.000 metara, dok su bronze osvojili njegovie klupske koleginice i kolege DUNjA MAKSIMOVIĆ NA 600 metara, LUKA LjUBINKOVIĆ (1.000 metara) i MILIVOJ ĆIRIĆ (koplje).

Željko i Đorđe u Turskoj
Atletsko Prvenstvo Balkana za juniore mlade predstavnike kraljice sportova očekuje tokom vikenda u Istanbulu, a u sastavu reprezentacije Srbije biće i dva člana ovdašnjih klubova.
ŽELjKO TODOROVIĆ, člank kluba „Cer“ , nosiće dres Srbije u disciplinama 3.000 metara stipl i 5 km. On se treneru nametnuo titulom na Prvenstvu Srbije gde je bio najmlađi učesnik u svojoj kategoriji. Uz njega, pod zastavom svoje države u Turskoj nastupa i ĐORĐE JOVANOVIĆ, višebojac iz redova badovinačkog „Sprinta“, takođe šampion Srbije u ovoj kategoriji.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa