17. septembar 2020.17. sep 2020.
Zgroženi smo
INICIJATIVA SELO GRAD

Zgroženi smo

Inicijativa „Selo – grad“ saopštava da je krajnje zgrožena postupkom pokreta „Zapadna Srbija“, njihovim priznavanjem rezultata izbora sastanakom sa predstavnicima Srpske napredne stranke.
- Doskorašnji deo vladajuće koalicije, pokret „Zapadna Srbija“ pokazao je da želi da učestvuje u kriminalu koji sprovodi Srpska napredna stranka, te prevario sve glasače koji su im dali podršku misleći da je „Zapadna Srbija“, na čelu sa Nemanjom Pajićem, ozbiljan pokret koji želi dobro svim Šapčanima saopštava Inicijativa.
Ova organizacija je otvoreno pozvala sve glasače da na izborima koji će po svemu sudeći, biti ponovljeni, svoj glas daju listi Nebojše Zelenovića “Šabac je naš” i tako odbrane normalnost i slobodu koju stanovnici Šapca zaslužuju.
- Nikada nećemo razumeti političke organizacije kojima je toliko stalo do vlasti, te su spremni da zbog svojih interesa sarađuju i sa najopasnijim kriminalcima koji upravljaju Srpskom naprednom strankom u Šapcu. Pokret „Zapadna Srbija“ okrenuo je leđa i prevario sve svoje glasače koji očigledno ne podržavaju kriminalnu politiku SNS-a. Slobodni Šapčani zaslužuju fer i poštene izbore, zaslužuju poštenu vlast, normalan i dostojanstven život. Branićemo izbornu volju Šapčana i boriti se do samog kraja, kako protiv organizacije kao što je Srpska napredna stranka, koja u svojim redovima ima kriminalce, tako i protiv onih koji su odlučili da sarađuju sa kriminalcima – piše u saopštenju.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa